KARS Haber Girişi : 25 Temmuz 2020 00:11

TÜRKAV'dan hayırlı olsun ziyareti

TÜRKAV'dan hayırlı olsun ziyareti
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK TÜRKAV'dan hayırlı olsun ziyareti
TÜRKAV'dan hayırlı olsun ziyareti

TÜRKAV'dan hayırlı olsun ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kısa adı TÜRKAV olan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'ndan Sağlık İl Müdürü ve Hastane Yöneticilerine hayırlı olsun ziyareti.

Geçtiğimiz günlerde sözleşme yenileyen ve görevlerinde devam eden İl Sağlık Müdürü ve Harakani Devlet Hastanesi Başhekim ve Yöneticilerine Türkav'dan hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Türkav Kars Şube Başkanı Murat Şanlı ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice,Dr.Öğrt.Üyesi Neriman Mor,Dr.Öğrt.Üyesi Vedat Adıgüzel,Dr Aliosman Arpacı,Hasan Gökcay ve Alpaslan Çobanoğlu ile Birlikte 14 Temmuz 2020 tarihinde sözleşme yenileyen ve önümüzdeki süreçte İl Sağlık Müdürlüğü görevine devam edecek olan Zakir Lazoğlu ve Halk Sağlığı Daire Başkanı Dr Aytaç Arman Keskin'in yanı sıra Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr Mutlu Şahin Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Hasan Ali Serbest, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Konu ve Müdür Yardımcıları Sinan Korkmaz ve Ümit Çağlar Nebioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Şanlı ve Vakıf yöneticileri özellikle Çin'den tüm Dünya'ya yayılan Covit-19 virüsü   ile mücadele'de Sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Ülke genelinde vaka sayılarının düşüş seyri göstermesini sevindirici olduğunu dile getiren Vakıf başkanı Şanlı Halkımızın uyarıları dikkate alması sosyal mesafeye riayet etmesi ve maske kullanımına gereken özeni göstermesi ile bu mücadelenin başarı ile sonuçlanacağına inandığını kaydetti. Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının büyük özveri ile görev yaptığını dile getiren vakıf yöneticileri tüm Sağlık Çalışanları adına il Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu ve Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr Mutlu Şahine teşekkür etti. Vakıf olarak her zaman Sağlık Çalışanlarının yanında ve emrinde olduklarını dile getiren Şanlı, “Üzerimize düşecek her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Ziyarette duydukları memnuniyeti dile getiren Sağlık İl Müdürü, Hastane Başhekimi ve Yöneticileri, “Geçmiş Dönem olduğu gibi önümüzde ki dönemde de Halkımızı Sağlığı İçin aynı görev bilinciyle çalışmalarımız devam edeceğiz.” dediler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.