TÜRKİYE’NİN İLK SES BANKASI AÇILDI!

 

TÜRKİYE’NİN İLK SES BANKASI AÇILDI!

 

Metro FM ve Süper FM’de yayın yapan ve aynı zamanda seslendirme ve dublaj sanatçısı Mehmet Yankı Yönel’in sahibi olduğu My Prodüksiyon, Türkiye’nin ilk ses bankasını açtı!

Dünyanın en ünlü ve tanınmış seslendirme sanatçıları! Türkçe’den Zuluca’ya toplam 70 dilde 1.825 seslendirme sanatçısı ile Türkiye’nin en geniş ses bankası ile projenize uygun olan seslendirme sanatçılarına ulaşmak artık çok kolay!

 

Ses bankası genellikle reklam veren ile seslendirme sanatçısını buluşturan ve reklam verenin proje ve yapımına en uygun seslendirmeni seçeceği platform olarak geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Ses Bankası içerisinde bu işi profesyonelce yapan seslendirme sanatçıları ses renginin ve karakteristik özelliklerinin yer aldığı, uzunluğu 30 sn ile 1 dakika arasında değişen ses kayıtlarını bankaya yüklemetedirler.

Ses bankasının önemi, marka olmuş kamuoyunda bilinen ve aranılan seslerin ajans bünyesinde olmasına ve seslendirme ajansının teslim ettiği işlerin geneline bakmak gerekir. Ses bankası barındırdığı dublaj ve seslendirme sanatçıları ile çeşitli projelere göre hızlı ve profesyonel seslendirme çalışmaları gerçekleştirmektedir.

My Prodüksiyon reklam ve seslendirme ajansına ait ses bankasında; Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, İtalyanca, Arapça, Farsça ve Çince seslendirme şu anda en popüler diller arasında yer almaktadır.

 

 

Ses Bankası Nasıl Kullanılır?

 

My Prodüksiyon Ses Bankası, Türkçe ve yabancı dil seslendirme sanatçıları için arama motorudur. Bu uygulama ile, My Prodüksiyon bünyesinde çalışan tüm profesyonel seslere arama motoru üzerinde yapacağınız özelleştirmelerle kolayca ulaşabilirsiniz.

Uzun yıllardan beri sektörün içinde olan ve Türkiye’nin en eski radyo programcılarından olan Mehmet Yankı Yönel’in geliştirdiği sistem büyük ilgi görmektedir. Özellikle birden fazla yabancı dil içeren mecralarda ses bankasında yer alan seslendirme sanatçılarına, yapacağınız aramaları özelleştirerek kolayca ulaşabilir ve zamana karşı olan yarışta öne geçebilirsiniz.

Ses bankası içerisinde yer alan seslendirme sanatçıları, radyo ve tv reklam seslendirme, tanıtım filmi seslendirme, eğitim filmi dublaj ve seslendirmeleri, animasyon ve belgesel seslendirme, mağaza anons seslendirme ve santral anons seslendirme gibi kategorilerde konusunda uzman isimlerden oluşmaktadır.

 

My Prodüksiyon’un ücretsiz olarak sunduğu ses bankası hizmetine ulaşmak ve projenize en uygun seslendirme ve dublaj sanatçılarına ulaşmak isterseniz https://www.myproduksiyon.com/ses-bankasi/ sayfasını ziyaret etmeniz yeterlidir.