GÜNCEL Haber Girişi : 03 Aralık 2023 03:17

Uğur Boy’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Uğur Boy’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
Uğur Boy’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Uğur Boy’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Merkez İlçe Başkanı Uğur Boy, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayınladı:

Engelli vatandaşlarımızı hayatın her alanına ve sürecine dahil etmek, onları desteklemek ve teşvik etmek, ihtiyaç duydukları hizmetleri en etkin ve hızlı bir şekilde yapmak onların sorunlarını önceleyip çözmek ve hizmet sunum mekanizmalarını buna uygun hale getirmek, sosyal hayata katılımlarında onlara destek olmak, hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir.

Engelli vatandaşlarımız da, önlerindeki engeller kaldırıldıkça, kendilerine inanılıp fırsat verildikçe azimle, sabırla ve inançla çalışarak spordan sanata, edebiyattan iş hayatına kadar yaşamın tüm alanlarında büyük başarılara imza atarak toplumun ayrılmaz ve güçlü bir parçası olduklarını kanıtlamaktadır.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engellilerimize sağlık, mutluluk ve engelleri aşma azmi diliyor, engellilerimize fedakâr aileleriyle birlikte sevgilerimi, onlara hassasiyet gösterip hizmet eden kurum ve kuruluşlara da şükranlarımı sunarım.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çetin kat 03 Aralık 2023 14:11

    Ben yüzde yetmiş engelli bir bireyim Engel tanımam ama bana engel oluyorlar Engelli bir insan kamuda nasıl çalışırmış Şartlarını atrtık siz yazın