GÜNCEL Haber Girişi : 13 Nisan 2018 12:57

Uluslararası İslam Ekonomisi

Uluslararası İslam Ekonomisi
DÜNYANIN EN ÖNEMLİ KONGRELERİNDEN BİRİSİ ULUSLARARASI İSLAM EKONOMİSİ

Uluslararası İslam Ekonomisi

KAFKAS HABER AJANSI

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ KONGRELERİNDEN BİRİSİ ULUSLARARASI İSLAM EKONOMİSİ

İSLAM EKONOMİSİ VE İSLAMİ FİNANS ALANLARINDA DÜNYANIN EN ÖNEMLİ KONGRELERİNDEN BİRİSİ OLAN ULUSLARARASI İSLAM EKONOMİSİ, FİNANSI VE ETİK KONGRESİ (ISEFE) HAFTA SONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

07-08 Nisan 2018 tarihleri arasında, İstanbul Kozyatağı Hilton Hotel’de İslam ekonomisi ve İslami finans alanlarında dünyanın en önemli kongrelerinden birisi olan ISEFE Kongresi organize edildi. 2 gün süren bilimsel etkinlikte, farklı ülkelerden çok sayıda bilim insanın katılımı yanında, ülkemizden de bu alanda bilimsel çalışmalar yapan bilim insanları eserlerini sunma imkanı buldu. ISEFE Kongresine partner olan TKBB, İslam Kalkınma Bankası, Borsa İstanbul, TÜRGEV, Düzce Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, İslam araştırma merkezi INCEIF yanında İktisadi Araştırmalar Vakfı ve World Halal Council kıymetli katkı ve katılımları ile kongrenin bilimsel yönden desteklenmesi yanında, daha fazla kişi, kurum ve katılıma ulaşmasında büyük çaba sarf ettiler.

ISEFE Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan tarafından açılışı yapılan ISEFE Kongresinde, TKBB adına TKBB Genel Sekreteri Osman Akyüz, İktisadi Arşatırmalar Başkanı Prof. Dr. Ahmet İncekara, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar yanında TÜRGEV Başkanı Fatmanur Altun ve Borsa İstanbul Genel Müdür Yrd. Muhittin Esen açılış konuşmaları yaptılar.

Prof. Dr. Erişah Arıcan moderatölüğünde gerçekleştirilen “Küresel İslami Finans ve Katılım Bankacılığı” konulu açılış panelinde İslami kurumlar ve İslami finansal enstrümanların değerlendirilmesinde oluşturulabilecek alternatif İslami derecelendirme kuruluşları hakkında merkezi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.