KARS Haber Girişi : 31 Temmuz 2020 01:06

Umay Gıda Kurban Bayramınızı Tebrik Eder

Umay Gıda Kurban Bayramınızı Tebrik Eder
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Umay Gıda Kurban Bayramınızı Tebrik Eder
Umay Gıda Kurban Bayramınızı Tebrik Eder

Umay Gıda Kurban Bayramınızı Tebrik Eder

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Umay Gıda Toper Alyılmaz, Kars halkının, ülkemizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.

“Bize sevgimizi, birlik ve beraberliğimizi gösterme fırsatı veren bir Kurban Bayramını daha hep birlikte kutluyoruz. Bayramlar; kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamının yeniden tesis edilebilmesine imkân sağlayan müstesna günlerdir. Modern hayatın koşuşturması içinde karşılıklı ziyaretleşme fırsatı bulamayan bizlere, bir nebze olsun soluklanıp kendimizi ve yanı başımızdakileri fark etme imkânı sunan, içimizdeki karşılıksız sevme ve paylaşma duygumuzu yoğunlaştıran, sosyal yapımızı ve aile bağlarımızı güçlendiren Kurban Bayramınızı Kutluyor, sağlık ve huzur içerisinde sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz nice bayramlar temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin, aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice mutlu bayramlar geçirmesini diler, bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyorum.”

UMAY GIDA:

Toper Ayyılmaz ve Aynur Ayyılmaz ailesinin Umay Gıda Tem. Pet. İnş. Nak. Yay. San. Tic. Ltd. Şti. firması 9 Ocak 2009 yılından beri üstün kalite ve kesintisiz hizmetiyle başarıdan başarıya koşuyor.

Müşteri memnuniyeti ilkesinden ödün vermeyen Umay Gıda, uzun yıllara dayanan mesleki tecrübesi, iyine saygısı, hak ve hukuk üstünlüğü ile adından sıkça söz ettiriyor.

Hizmet sunduğu kurum ve kuruluşlardan tam not alan, vatandaşların takdiriyle karşılaşan Umay Gıda, sağladığı iş istihdamıyla il ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlıyor.

Kalite ve hizmette sürdürebilirliği hedef alan Umay Gıda, hizmet süresi boyunca ülke ekonomisine katkıda bulunmakla birlikte sektörün gıda güvenliği standartlarına uyarak hijyenik şartlarda üretimi ön planda tutuyor. Kaliteyi en üst safhada tutan şirket, ilkelerinden ödün vermeyerek yasal şartlara ve mevzuatlara uyup, gıda güvenliği ve kalite politikasıyla çalışmasını sürdürüyor.

ADRES: Paşaçayır Mahallesi Erzurum Yolu üzeri No: 434 KARS

TEL / FAX: 0474 242 71 27

e-mail: [email protected]

web: www.umaygida.com.tr

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.