GÜNCEL Haber Girişi : 15 Ocak 2023 22:38

Uray; Cilavuz Doğu’nun İncisi Olabilir !

Uray; Cilavuz Doğu’nun İncisi Olabilir !
Uray; Cilavuz Doğu’nun İncisi Olabilir ! KAFKAS HABER AJANSI

Uray; Cilavuz Doğu’nun İncisi Olabilir !

KAFKAS HABER AJANSI

Susuz Kent Konseyi Başkanı Maksut Kutluhan Uray , İstanbul Taksimde gerçekleştirilen kent konseyleri birliğinin olağan genel kurulunda görüşmeler yaptı.

Maksut Kutluhan Uray yaptığı açıklamada, "Eğitime damga vurmuş cilavuzun türkiyede otomotik bir marka ve patentinin olduğunu söyledi.

“Cilavuz köy enstitüsü ile ülkemizin dört bir tarafına nice öğretmenler yetiştiren bir şehrin evladı olmaktan Susuzlu olmaktan gurur duyuyorum." diyen Uray, “Şehrimize ve insanımıza görev ve yetkilerimiz dahilinde daha nice hizmetleri yapacağız. Yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerimiz içerisinde çocuklarımıza gençlerimize ve yetişkinlerimiz içinde kıyafet gıda ve kırtasiye yardımlarımız devam edecek. Susuz Merkez'de Kent Konseyi kurum binamızı yapacağız. Kent Konseyi gençlik merkezi inşa ediyoruz.” dedi.

Uray daha sonra şunları söyledi:

“Kültür turlarımız kaldığımız yerden devam edecek. Çocuk ayakkabı yardımlarımız devam edecek, Mont ve Kaban yardımları yapacağız.  Çok iddialı olacak Türkiye’nin en genç kent konseyi başkanı Türkiye’nin en çalışkan ve başarılı unvanlarını hak edecek konuma geleceğiz. Şehrim ve köylerimiz için hayallerim var, Dar gelirli vatandaşlara ev yapımı noktasında ciddi projelerim var.  Finans destek konusunda olumlu yönde dönüşler alıyorum. Dar gelirli hemşehrilerimin sosyal konut projesini çözeceğim.  Yılda  en az 3 vatandaşıma Susuz merkezde bedava konut yapacağız. Susuz'da şenlik ve festival girişimlerimiz devam ediyor, Bu yazın festivallerimiz başlıyor. Belediye Başkanımızda bu yönde bizimle hem fikir festivalleri geleneksel bur hale getirip yılda en az 1 defa festival yapacağız. İlçemizin üniversite okuyan veya mezun atanamayan her genci  için burs, istihdam ve rehberlik hizmetleri için çözüm masası kent konseyinde , Ayrıca  her bir kardeşimizin fikir ve önerilerini bekliyor bizlere fikir babacığım yapmalarını da buradan talep ettiğimi duyurmak istiyorum. İlçemizdeki tarihi rus binalarının tarihi dokusuna zarar verilmeden onarılması hususunda önerilerimiz ve serhat kalkınma ajansında hazırladığımız devam eden projelerimiz var. Susuz'da kaderine terk edilen rus binaları onarılacak , bu alanda tüm kurumlarla müzakereye açığız.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.