KARS Haber Girişi : 12 Mayıs 2021 23:12

Uzm. Dr. Gökhan Perincek’in Ramazan Bayramı Mesajı

Uzm. Dr. Gökhan Perincek’in Ramazan Bayramı Mesajı
Uzm. Dr. Gökhan Perincek’in Ramazan Bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI

Uzm. Dr. Gökhan Perincek’in Ramazan Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI

Türk Toraks Derneği Kars İl Temsilcisi Uzm. Dr. Gökhan Perincek, MÜBAREK Ramazan bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin, barış ve huzurun egemen olduğu Bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir. Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut vermektedir.

Ancak bu Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak ediyor; Dünyamızı ve Ülkemizi esir alan Coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçiriyoruz.

Ancak şunu da çok iyi biliyoruz ki; birlik ve beraberlik içerisinde, hijyen ve sosyal mesafe kuralları konularındaki hassasiyetimizi esnetmeden sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudum tamdır.

Bayramlar; aynı zamanda, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve islam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve Bayram’lar diliyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.