GÜNCEL Haber Girişi : 04 Kasım 2018 19:55

Vali Doğan Kars’tan ayrıldı

Vali Doğan Kars’tan ayrıldı
Son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Hatay Valiliğine atanan Vali Rahmi Doğan Kars’tan ayrıldı.

Vali Doğan Kars’tan ayrıldı

KAFKAS HABER AJANSI

Son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Hatay Valiliğine atanan Vali Rahmi Doğan Kars’tan ayrıldı.

Vali Konağında protokol üyeleri ve Karslılar tarafından uğurlanan Vali Doğan, eşiyle birlikte Kars’tan ayrıldı. 30 ay Kars’ta görev yapan Vali Doğan, eşi Gülden Gülizar Doğan ile birlikte hüzünlü bir şekilde Kars’ta ayrıldı. Gözleri dolan Vali Doğan Kars’a veda etti.

Kendisini yolcu etmeye gelen protokol üyeleriyle ve Kars halkı ile tek tek tokalaşan Vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, bu ayrılığın fiziki bir ayrılık olduğunu gönül ayrılığı olmadığını belirtti.

Kars’tan baba ocağı Sivas’a gitmek için yola çıkan Vali Doğan, Hatay Valisinin görevden ayrılmasıyla yeni görevine başlayacak.

Vali Konağında düzenlenen uğurlama törenine Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Valilik personeli basın mensupları ve çok sayıda Karslı vatandaşlar katıldı.

Konutun kapısından çıkarken son kez gazetecilere el sallayan Vali Doğan’ın gözlerinin dolduğu ve ağladığı gözlendi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.