KARS Haber Girişi : 30 Ağustos 2021 02:06

Vali Öksüz’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Vali Öksüz’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Vali Öksüz’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Vali Öksüz’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi / Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Aziz milletimizin bağımsız yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği ve milletimiz için yeni bir nefes, yeni bir başlangıç olan 30 Ağustos Zaferinin 99’uncu yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlayan ve büyük bir zaferle sona eren süreçte “ya istiklal ya ölüm” parolasıyla, her türlü zorluğa rağmen bir varoluş mücadelesi vererek bağımsızlık mücadelesini zaferle taçlandırmış ve şanlı tarihimizde altın bir sayfa açmıştır. Kaderini kendi iradesiyle çizmiş ve ecdadın büyük fedakârlıklarla vatan haline getirdiği kutsal topraklarda sonsuza kadar bağımsız yaşama kararlılığını ortaya koymuştur. Milletimiz bu zaferle, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş, bağımsızlığından hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini, dünya durdukça var olacağını tüm dünyaya göstermiştir.

Bundan 99 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimiz; vatan toprağına kastetme cüretini gösterebilecek düşmanlarına karşı sonuna kadar mücadele edecek, birlik ve bütünlüğünü koruyacak, huzur ve esenliğinin bozulmasına ve dünya durdukça bağımsızlığından asla ödün vermeyecektir.

Bugün bizlere düşen ise tüm yokluklara ve zorluklara rağmen kazanılan bu varoluş mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışmak, vatan toprağına kastetme cüretini gösterebilecek düşmanlarına karşı sonuna kadar mücadele etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Zafer Bayramımızın 99’uncu yılı münasebetiyle geçmişten günümüze kadar cennet vatanımız, aziz milletimiz için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Karslı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.