KARS Haber Girişi : 22 Aralık 2021 20:24

Vekillerin Sarıkamış Şehitleri Mesajı

Vekillerin Sarıkamış Şehitleri Mesajı
Vekillerin Sarıkamış Şehitleri Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Vekillerin Sarıkamış Şehitleri Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili / Ak Parti 6. Dönem MKYK üyesi / 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Tarım ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Sarıkamış harekâtının 107. Yıldönümünde ortak bir mesaj yayınladılar.

Sarıkamış harekâtının 107. Yıldönümünde, vatan ve millet uğruna şehadete yürüyen şanlı ecdadımızı rahmetle ve minnetle anıyor, sarsılmaz imanlarını, sadakatlerini, gayretlerini ve hedeflerini kendimize şiar ediniyoruz.

Kahraman Mehmetçik bundan 107 yıl önce 1914'te bu vatan toprakları için, imkânsızlıklara ve kışın en çetin şartlarına rağmen emre itaat edip yollara düştü. Sarıkamış harekâtında şehadete ulaşan ecdadımızın sahip olduğu o yüksek ruh ve şuur, vatanımız için sarsılmaz bir temel oluşturdu. Bu sarsılmaz temeller üzerinde yüksek istikbale doğru emin adımlarla yürüyoruz.

Bu gün bizlere düşen, Allahuekber dağlarında Allahuekber nidalarıyla şehit olup yücelen ecdadın sahip olduğu o yüksek ruh ve şuurun bilincinde nesiller yetiştirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimizi tekrar rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyor, Sarıkamış harekâtının 107. Yıldönümünün şehitlerimizi hakkıyla anlamaya ve gelecek nesillere hakkıyla anlatmaya vesile olması dileğiyle selam ve saygılar sunuyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.