KARS Haber Girişi : 06 Nisan 2021 21:26

Verimlilik Projeleri için başvurular başladı

Verimlilik Projeleri için başvurular başladı
Verimlilik Projeleri için başvurular başladı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Verimlilik Projeleri için başvurular başladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması ve kurumlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması amacıyla düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri başvuruları başladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri’nin 2021 yılı ödül ve değerlendirici başvuru süreci başladı. Verimlilik Proje Ödülleri yarışmasıyla, verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımının arttırılması, bu konuda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesi hedefleniyor. Ödüller, sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük işletmeler, orta ve büyük ölçekli işletmeler ile kamu kurum ve kuruluşları kategorilerinde verilecek. Verimlilik Proje Ödülleri yarışmasına iş süreçlerinin performansını artırmaya yönelik projeler, hammadde, malzeme, makine ekipman, enerji, sermaye ve insan kaynaklarının verimliliğini artırmaya yönelik projeler, işletmenin kârlılığını artırmaya veya maliyetlerini azaltmaya yönelik projeler, ürün ya da hizmetlerin kalitesini iyileştirmeye yönelik projeler,  çalışma yaşamının kalitesini iyileştirmeye yönelik projelerle başvuru yapılabilir. 

Verimlilik Proje Ödülleri yarışmasına başvurmak veya bağımsız değerlendirici olmak için Başvuru Formlarının 15 Mayıs 2021 tarihine kadar doldurulması gerekiyor. İşletmeler ile kamu kurum ve kuruluşları http://vpo.sanayi.gov.tr internet adresinden detaylı bilgi edinerek başvuru yapabilirler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.