KARS Haber Girişi : 27 Nisan 2021 01:05

Veteriner Hekimler Kars Valisini Ziyaret etti

Veteriner Hekimler Kars Valisini Ziyaret etti
Veteriner Hekimler Kars Valisini Ziyaret etti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Veteriner Hekimler Kars Valisini Ziyaret etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Kars Vali/ Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti.

Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül , Genel Sekreter Özkan Soylu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Saltan, Kars Vali/ Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası yazılı bir açıklama yapan Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül “ Ziyaretimizde 28 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen 16. Olağan Seçimli Genel Kurul sonucuna göre görevine devam eden Yönetim Kurulu olarak Odamızın 15. Döneminde yönetim kurulu olarak kamu yararı gözeterek yürüttüğümüz tüm çalışma ve projeleri 16. dönemimizde de ara vermeden devam etme irade ve kararlılığımızı Sayın Valimize anlattık. Sayın Valimiz de üyelerimizin ve bizlerin 24 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günümüzü kutlayarak yeni dönemimizi tebrik ettiler. Veteriner hekim üyelerimizin yürüttükleri saha çalışmaları esnasında devam eden Covid-19 pandemisi ile ilgili bilgi ve birikimlerini vatandaşlarımıza aktarmaları ricasında da bulunan Sayın Valimize yoğun programlarında bizi kabul etmeleri, proje ve çalışmalarımıza destekleri , gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri nedeniyle şahsım, yönetim kurulum ve kurumum adına teşekkür ederim.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.