KARS Haber Girişi : 02 Eylül 2021 23:34

Veteriner hekimler Tarım Müdürünü ziyaret etti

Veteriner hekimler Tarım Müdürünü ziyaret etti
Veteriner hekimler Tarım Müdürünü ziyaret etti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Veteriner hekimler Tarım Müdürünü ziyaret etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars'ta Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasına üye Serbest Veteriner Hekimler Kars Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş ile biraraya geldi.

Karsta Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasına üye Serbest Veteriner Hekimler Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın İbrahim Altıntaş ve ilgili şube müdürleri ile toplantıda buluştu. Kars Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş ve ilgili şube müdürleri ile Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül ve Kars İlinde Serbest Veteriner Hekimlik icra eden üyelerin katıldığı toplantı Tarım İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Karsta Hayvan Sağlığı alanında hizmet veren serbest veteriner hekimlerin sahada yaşadığı sorunlar ve sektörel gelişmelerin ele alındığı toplantı sonunda kendisi de veteriner hekim olan Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş serbest veteriner hekimlerin bölgemiz hayvancılığının gelişmesi için verdikleri emekler için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı sonunda konuşan Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül " Pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız önemli bir toplantıyı bugün gerçekleştirmiş olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Serbest veteriner hekim meslektaşlarımızın sahada yaşadığı sorunları ilk ağızdan Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sayın İbrahim Altıntaş'a iletme fırsatı bulması bizim için oldukça önemliydi. Kendilerine bu fırsatı bize verdikleri için teşekkür ediyorum. Kamu serbest ayrımı olmadan tüm veteriner hekimlerin bölgemiz hayvancılığına hizmet etmek gayesinde olması ülkemiz için önemli bir emsal niteliği taşımaktadır. Başta Kars Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sayın İbrahim Altıntaş ve ilgili şube müdürlerimize ve katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederim." diye sözlerini noktaladı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.