KARS Haber Girişi : 16 Aralık 2019 23:14

Veteriner Hekimleri Odaları Yıllık Değerlendirme Toplantısı

Veteriner Hekimleri Odaları Yıllık Değerlendirme Toplantısı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Veteriner Hekimleri Odaları Yıllık Değerlendirme Toplantısı
Veteriner Hekimleri Odaları Yıllık Değerlendirme Toplantısı

Veteriner Hekimleri Odaları Yıllık Değerlendirme Toplantısı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi tarafından 12-15 Aralık 2019 tarihinde Antalya İlinde organize edilen “Veteriner Hekimleri Odaları Yıllık Değerlendirme Toplantısına” katılarak Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası 15. Dönem Yönetim Kurulu olarak yaptıkları faaliyetleri katılımcılara anlattı.

Söz konusu değerlendirme toplantısı sonrası Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül toplantıyla alakalı değerlendirmelerde bulundu. Ödül yaptığı değerlendirmelerde “Öncelikle Başkan Sayın Ali Eroğlu nezdinde Türk Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyini Yıllık Değerlendirme toplantısını düzenlendikleri için teşekkür ederiz. Toplantıya Tarım Ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Sayın Zekerriya Erdurmuş’un katılması bizler için oldukça değerliydi. Sayın Genel Müdüre Kars, Ardahan ve Iğdır İllerimizde Hayvancılık Genel Müdürlüğü uhdesinde bulunan sorunları ve bizce çözüm önerilerini aktarma fırsatı bulduk. Sağolsun Kendisi de konuyla alakalı notları aldı, ilgili dairelere aktaracağını iletti. Toplantının başka bir oturumunda gerçekleşen Oda Sunumlarında biz Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası olarak dönem süremiz boyunca gerçekleştirdiğimiz tüm eğitim, resepsiyon, toplantı faaliyetlerimizi, Bölgemizde Veteriner Hekimlik ve Hayvan Sağlığı konusunda gerçekleştirdiğimiz sosyal projeleri , basın ilişkilerimizi, efektif olarak kullandığımız sosyal medya kanallarımızı anlattığımız sunum Merkez Konsey ve Katılımcı Veteriner Hekimler Odalarından büyük ilgi gördü. Kamu niteliğinde bir meslek örgütü olarak yaptığımız tüm çalışmalarda Veteriner Hekimlik Mesleğini temsil ederken kamu yararını öne çıkaran kurumsal bakış açımız ile Ülkemizde ilgi çeken , fark yaratan bir Veteriner Hekimler Odası olduğumuzun tespitini de burada gözlemleme fırsatımız oldu. Hem Bölgemizin Hayvancılık alanında yaşadığı sorunları aktarabilme hem de Ülkemizde Bölge Veteriner Hekimler Odamızın seviyesini tespit edip eksiklerimizi görebilme adına bu yıllık değerlendirme toplantısını önemli bir fırsat olarak görüyoruz ve Türk Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyi ve Tüm Katılımcı Odalara katkıları için teşekkürü bir borç biliyoruz.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.