KARS Düzenleme Tarihi : 29 Ekim 2020 15:57 Haber Girişi : 29 Ekim 2020 15:57

VHO’dan Cumhuriyet Mesajı

VHO’dan Cumhuriyet Mesajı
VHO’dan Cumhuriyet Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

VHO’dan Cumhuriyet Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yayınladığı mesaj.

Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gururu içeresindeyiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim En Büyük Eserim” dediği, milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla, bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, meslektaşlarımızın ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı canı gönülden kutluyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.