KARS Haber Girişi : 31 Ocak 2022 23:42

Yaşam Koçu Nazlı Ulu

Yaşam Koçu Nazlı Ulu
Yaşam Koçu Nazlı Ulu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yaşam Koçu Nazlı Ulu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Profesyonel Yaşam Koçu ve NLP Uzmanı Nazlı Ulu, “Bazen öyle bir durumda oluruz ki ‘hep neden bunları yaşıyorum, neden benim başıma geliyor?’  deriz. Hatta sürekli aynı olayları yaşamayı başlarız; aynı sorunlar, farklı kişiler, çoğu zaman. Duyguları anlamının bir yolu da o duyguyu ehlileştirmektir. NLP yani zihin dili programlama teknikleriyle isterseniz tüm hayatını dönüştürebilirsiniz.  Motivasyon artırımı, hedef çalışması, sağlıklı yaşam, kurban rolünden çıkma, korkularla baş etme, ‘aşamıyorum’ dediğiniz ne varsa yaşam koçu size ışık tutar ve ‘Bu kadar kolay mıydı?’ dersiniz.  Verdiğim hizmetler arasında olan öğrenci koçluğu. Öğrencilere 4 temel beceriyi vererek öğrenmeyi öğretiyorum. ‘Neden öğrenemiyor’ yerine ‘bu yolla öğreniyor’ diyorum. Akıl, zeka oyunları, zihin haritaları, anlayarak hızlı okuma eğitimleri vermekteyim. Ben de bu mesleği yapmak istiyorum diyenlere de eğitim ve sertifika vererek yollarına ışık tutmaktayım.” dedi.

Yaşam Koçu Nazlı Ulu: 0542 458 48 37

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Demet KOÇAK 04 Şubat 2022 08:18

    Yetişkinlerin ve çocukların yaşamına dokunup; iyileştirici faktör olmanız çok kıymetli sevgili Nazlı Hanım. İşinizi sevgi ve özveri ile yaptığınızı instagram paylaşımlarınızdan da gözlemliyorum. Başarılarınız daim olsun. Sevgilerimle Demet KOÇAK

  • Nazan Dagdemir 03 Şubat 2022 21:49

    Sizinle tanışmış olmak benim için büyük bir şans oldu,Nazlı hanim iyiki varsiniz

  • Müge Deliorman Pamuk 03 Şubat 2022 21:40

    Harikasın