KARS Haber Girişi : 05 Mayıs 2022 13:16

Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak yeni işyerinde, yeni ofisinde

Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak yeni işyerinde, yeni ofisinde
Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak yeni işyerinde, yeni ofisinde KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak yeni işyerinde, yeni ofisinde

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

ADRES: YUSUF PAŞA MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ TÜRK TELEKOM KARŞISI DS DAMAT ÜSTÜ NO 4 KARS

TLF: 0 533 372 75 44

Kars’ta Gayrimenkul ve Emlak sektörünün önde gelen isimlerinden Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak yeni işyerinde, yeni ofisinde hizmet vermeye başladı. Fevzi Eminoğlu, “Şehrimiz her geçen gün katma değeri artan bir şehir haline geldi. Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak olarak yeni büromuzu açtık. Güzel işlere imza atacağız” dedi.

Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak; her gün birbirinden farklı alıcı ve satıcılarla iletişim kurarken gayrimenkul almak, satmak, kiralamak isteyen müşterilerinin taleplerine en iyi hizmeti vermek için çalışıyor. Tercih edilen bir adres olmak için yürütülen tüm hizmetler temelinde aynı dinamiklerden besleniyor: Doğru emlak portföyü, kişisel imaj için yürütülen çalışmalar, mevcut ve yeni müşterilere ulaşabilmek için farklı pazarlama kanalları, satış taktikleri diye başlayan bu liste uzayıp gidiyor.

Emlak sektörünün vazgeçilmez bir markası olmak için sosyal medya platformunu da doğru kullanan Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak, müşterilerine satın almak veya kiralamak istediği evin bulunduğu bölgeyle ilgili özel bilgiler vererek, o bölgedeki uzmanlığını gösteriyor. Mesela bölgedeki okullar, alışveriş merkezleri, restoranlarla ilgili veya ulaşım olanakları ve gelişimi hakkında mutlaka müşterilerine farklı bilgiler sunuyor. Bununla da yetinmeyip, bölgenin emlak fiyatlarına sadece günün koşullarına göre değil, geçmiş yıllarla karşılaştırmalı olarak konut satış veya konut kira fiyat bilgilere de hâkim.

Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak, dün olduğu bugün de işine olan saygısı, bilgi ve tecrübesiyle sektördeki farkındalığını ortaya koyuyor. Yeni açılışı yapılan YUSUF PAŞA MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ TÜRK TELEKOM KARŞISI DS DAMAT ÜSTÜ NO 4 KARS adresinde de aynı düzen ve başarısıyla emin adımlarla ilerliyor.

Yaşaroğlu Gayrimenkul ve Emlak’a yeni ofisinin hayırlı olmasını diliyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.