KARS Haber Girişi : 05 Ağustos 2021 22:21

Yasin Aşkın Yıldırım: “Acılar paylaşıldıkça azalır”

Yasin Aşkın Yıldırım: “Acılar paylaşıldıkça azalır”
Yasin Aşkın Yıldırım: “Acılar paylaşıldıkça azalır” KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yasin Aşkın Yıldırım: “Acılar paylaşıldıkça azalır”

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, Kağızman Çilehane köy ziyaretinde köy halkının isteği olan

Taziye Evi ve Köy Kütüphanesi iç donanım taleplerini yerine getirdi.

“Acılar paylaşıldıkça azalır” diyen Yıldırım, “Acılı günlerimizde birbirimize sabır dilediğimiz taziye evimiz Çilehane köy sakinlerine hayırlı olsun” diye konuştu.

Kağızman Çilehane köy kütüphanesi ve Taziye Evinin iç donanımını gerçekleştiren Yıldırım, “Çok önem verdiğim hayalim olan her köye bir çocuk kütüphanesi benim için eğitim sistemine bilgi sağlayan çok önemli büyük yatırımlardır” dedi.

Beş ay içerisinde yaklaşık 70’in üzerinde köy ziyaretlerinde bulunduğunu söyleyen Yıldırım, ilçe ve köy halkının istek ve rahatsızlıklarını not aldığını zamanı geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. 

Yıldırım, “Kars hizmetlerin en güzeline layık bir şehrimizdir. İl İlçe ve Köylerimize ayrım yapmadan hizmet kervanı devam edecek” şeklinde konuştu.

Çilehane Köy Muhtarı Tümen Korkmaz, köy sakinleri ve köy İmamı Hüseyin Boztoprak, Yasin Aşkın Yıldırım'a teşekkür ettiler.     

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.