KARS Haber Girişi : 06 Eylül 2022 10:59

Yasin Aşkın Yıldırım, Digor Dolaylı Köyü Taziye Evi’ne de destek verdi

Yasin Aşkın Yıldırım, Digor Dolaylı Köyü Taziye Evi’ne de destek verdi
Yasin Aşkın Yıldırım, Digor Dolaylı Köyü Taziye Evi’ne de destek verdi KAFKAS HABER AJANSI

Yasin Aşkın Yıldırım, Digor Dolaylı Köyü Taziye Evi’ne de destek verdi

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Digor Dolaylı Köyü, İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım'ın desteği ile Taziye Evine Kavuştu.

Yıldırım, “Yıllar önce başlattığımız halk ve muhtarlarımız ile birlikte el ele vererek her mahalle ve köylere taziye evi ve kütüphane hizmetlerimiz RABBİM'in  yardımıyla gerçekleşiyor. Bugün Digor Dolaylı köyü yarın nasipse bir başka ilçe ve köylerimiz  olmak üzere Sarıkamış dan Digor'a ,Arpaçay dan, Susuz' a Kağızman dan ,Akyakaya, Selim'e halkın ihtiyacı olan her hizmete ayrım yapmadan  gücüm ve imkanlarım doğrultusunda yanlarında olacağımın sözünü verdim ve olmaya devam edeceğim” dedi.

Dolaylı Köyü Muhtarı Sercan Ömeroğlu da “İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım dan Digor Dolaylı Köy halkı adına Taziye Evimizin İç donanımı için destek istedik bizi kırmadı ve çok şükür halkın hizmetine sunduk. Digor ve Dolaylı Köyü halkı olarak  büyük bir ihtiyacımız giderildi. Ayrıca Köyümüzden Üniversitede okuyan öğrencilerimize verdiğiniz  desteklerden ötürü köy halkı adına Yasin Aşkın Yıldırım'a  çok teşekkür ediyoruz” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.