GÜNCEL Haber Girişi : 26 Aralık 2021 23:08

Yasin Aşkın Yıldırım güven tazeledi

Yasin Aşkın Yıldırım güven tazeledi
Yasin Aşkın Yıldırım güven tazeledi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yasin Aşkın Yıldırım güven tazeledi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars'ta 2022 yılında görev alacak Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

20.12.2021. Saat. 14. de  Kars Valiliği sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Temsilcilerinin oy kullandığı   seçimde  oyların çoğunluğunu alan Yasin Aşkın Yıldırım, yeniden mütevelli heyetine seçildi.

Mütevelli Heyetine seçilen Yasin Aşkın Yıldırım, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Eşit ve adil davranacağının sözünü veren Yıldırım Kars halkına layık olmaya çalışacağım, dedi. Ayrıca şahsımı bu göreve layık gören Sivil toplum Kuruluşları temsilci ve başkanlarına Teşekkür ediyorum.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hüseyin kamil ERKOÇ erkoc ithalat ihracat otomoti 27 Aralık 2021 09:07

    Allah vekil mailine verilmiş dürüst saygılı yıllardır karşımıza hizmet etmiş nadir iş adamlarımızdandır karşımıza hayırlı olsun tebrik ederim