GÜNCEL Haber Girişi : 21 Ekim 2023 22:42

Yasin Aşkın Yıldırım İsrail, ABD, İngiltere ve destekçilerini kınadı

Yasin Aşkın Yıldırım İsrail, ABD, İngiltere ve destekçilerini kınadı
Yasin Aşkın Yıldırım İsrail, ABD, İngiltere ve destekçilerini kınadı KAFKAS HABER AJANSI

Yasin Aşkın Yıldırım İsrail, ABD, İngiltere ve destekçilerini kınadı

KAFKAS HABER AJANSI

Türkiye İnsan hakları Kurumu (TİHK)  Kars il İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu üyesi Yasin Aşkın YIldırım İsrail, ABD, İngiltere ve Destekçilerini kınayan bir açıklama yaptı.

Benzeri olmayan bu vahşetten İsrail ABD İngiltere ve destekçileri sorumludur

Yıldırım'ın açıklaması şöyle Filistin'de neler oluyor ,topraklarından , evlerinden koparıldığı hastanelerinin bombalandığı Filistin halkının sistematik bir biçimde öldürülmesi yok edilmesi.  İnsanlık suçunun benzeri olmaya bir vahşetin yaşandığı  ibadetini yapan insanlara terörist dendiği bir zamana geldik ilk kıble Mescidi Aksa'da namaz kılınması bile artık zorlaştı, yalnızlaştırılmak istenen Filistin halkı Kubbetü's Sahra nın kutsal saydığımız mabedimizin kapısında işgalci güçler Siyonizm hizmetkarları.

Sanırım Türkiye Filistin davasıyla ilgilenmediği her gün daha çok yalnızlaşıyor Kudüs Filistin halkı İslam dünyasının utancıdır yaşananlar, İslam dünyasının bölünmüş parçalanmış, kardeşin kardeşe vurdurulduğu dağıtılmış sahipsizleştirilmiş olmasının verdiği açıdır orada ve dünyada yaşananlar. Filistin halkı ve Kubbetü's Sahra hiç bu kadar sahipsiz ve mahsun kalmadı bugün olduğu kadar Hani bizler kardeştik hani bizler bir ümmettik.

İnsanlığın en aşağılık halini sergiliyor İsrail Siyonizmin uşağı tüm dünyanın gözü önünde. Filistin Gazze insanlığın onurunun ezildiği yer İslam devletlerinin umursamazlığı, kaynaklarının Siyonizme hizmet ettiği bugünlerde Türkiye'nin  yalnızlaştırılmak istendiği bir dünyada tarih bizi beklemez. Geç olmadan bir şeyler yapmanın zamanı gelmedimi.

 İnsanlığın bu Siyonist ve destekçilerinin barbarlığı karşısında sessizliği bir utanç tablosudur.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.