KARS Haber Girişi : 08 Mayıs 2024 23:06

Yeni Agora Kafe Kars’ta açıldı

Yeni Agora Kafe Kars’ta açıldı
Yeni Agora Kafe Kars’ta açıldı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yeni Agora Kafe Kars’ta açıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi No:43 adresindeki Yeni Agora Kafe Nihat Altunbey tarafından hizmete açıldı.

Açılışa; Kars Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan, Kars Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz, Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Okay Ulakçı, Kars Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Onur Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi Nihat Altunbey, “Bugün şehrimizde açmış olduğumuz işyerimizin açılışına katılan sayın başkanlarımıza ve değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan ise “Bugün şehrimizde bir işyerimizin açılışında bulunmaktan mutluluk duydum. Kars’ımızda her gün yeni bir işyerinin açılmış olması bizleri mutlu etmektedir. Açılışını yaptığımız her işyerinin şehrimize yeni bir hizmet, halkımıza ise talepleri doğrultusunda daha kaliteli hizmetler sunulmasına katkı sağlamaktır. Halkımıza hizmet vermek üzere açılışını yaptığımız  “Yeni Agora” isimli kafe ve oyun salonunu hizmete sunan esnafımız Nihat Altunbey’e hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından “Yeni Agora” Kafe ve Bay Bayan oyun salonunun açılışı yapıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.