GÜNCEL Haber Girişi : 17 Kasım 2023 21:24

Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Turan Avşar seçmenlerine seslendi

Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Turan Avşar seçmenlerine seslendi
Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Turan Avşar seçmenlerine seslendi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Turan Avşar seçmenlerine seslendi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Değerli Yenişehir Mahallesi sakinleri kardeşlerim, abilerim, ablalarım; öncelikle sizlere sevgi ve saygılarımı sunarım. Sizlerin bir kardeşi olarak mahallemizin muhtar adayıyım. İnsanlarla bire bir olmayı, konuşmayı, onların sorunlarıyla ilgilenmeyi seviyorum.

Kendime özgüvenim tam; çözüm üretebileceğime, bu işi hakkıyla yapabileceğime inanıyorum. Samimi olmadığınız birçok insanın bile sizi sevdiğini fark ediyorsunuz; ben sahada bunu gördüm.

Kimseyi yalan söylemlerle kandıramazsınız. Vaatlerimde belirttiğim gibi sözümde duracak bir insanım. Muhtarlığın belirli sınırları vardır. Buradaki sorunlarla ilgili köprü görevi görüp takipçisi olacağız. Sorunlarınız için gidip sürekli dilekçe vermekle olmaz; sorunlarınızı araştırmak, takip etmek de gerekir.

Ben bunları görev olarak değil de gerçekten isteyerek yapacağım. Ben ileriye güvenle yürümek istiyorum. İdeallerim düşüncelerim var, bu amaçla sağlam adımlarla gitmek istiyorum.

Kurslarla, toplantılarla, ben sürekli kendini geliştiren biriyim. Sürekli insanların içerisindeyim. Zaten insanlara elimden geldiğince el uzatmaya çalışıyorum. Ama bunu statü alarak yapmak daha başka olur. Yetkim olursa sizlere daha fazla yardımda bulunabilirim. Topluma dokunabilen en önemli makam muhtarlıktır. Senin derdini yüksek makamlara da iletebilecek en yakın kişidir muhtar.

Muhtarlık görevini bir anlamda ‘Sosyal Sorumluluk’ olarak görüyorum. Bu bir koltuk kavgası değil, orada oturmaya gelmiyorsunuz sonuçta. ‘Ben Muhtar Olayım, Orada Oturayım’ diye amaçlamıyorum. Buradaki insanlara hitap edebileceğimi, muhtarlık görevini layıkıyla ve severek yapacağımı düşünüyorum. Vaatlerimden biri de şu: Her gün bir esnafımızda yemek yiyeceğim. İnsan bu anlamda da faydalı olmalı. Bu bir moraldir, motivedir.

Beni tanıyan insanların gidip başkasına oy vereceğine kesinlikle ihtimal vermiyorum. Ulaşabildiğim kadar insana ulaşmaya çalışıyorum. İnsanların bana güvenebileceğine inanıyorum. Bu iş olur ya da olmaz kısmet ama ben elimden geleni fazlasıyla yapacağıma inanıyorum. Keşkeleri sevmiyorum o yüzden keşke dedirtecek hiçbir şey bırakmıyorum. Ben işin mutfağında olmak istiyorum, bu işi yapmak istiyorum.

Oy Kullanamayacak veya Bana Oy Vermek İçin Tereddüt Eden Herkesi Ziyaret Edeceğim. Onların Takdirini Almam Benim İçin Çok Önemli!

Desteklerinizi Bekler Saygılar Sunarım...

Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı

Turan AVŞAR

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.