KARS Haber Girişi : 10 Aralık 2019 21:15

Yıldırım Ailesinden Eğitime Büyük Katkı

Yıldırım Ailesinden Eğitime Büyük Katkı
Yıldırım Ailesinden Eğitime Büyük Katkı
Yıldırım Ailesinden Eğitime Büyük Katkı

Yıldırım Ailesinden Eğitime Büyük Katkı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ve babası hayırsever işadamı Cemil Yıldırım “Eğitime %100 Destek Projesi" kapsamında, Ankara Valisi Vasip Şahin ile üzerine bilim ve sanat merkezi yapılması planlanan arsanın milli eğitim müdürlüğüne tahsisini gerçekleştirdiler.

Eğitim bir ülkenin geleceğine ışık tutacak gençlerin yetiştirildiği en önemli kurumlardan biridir. Önce ailede ardından da minik yaşlarda okullarda başlayan eğitim ve öğretim uzun soluklu bir süreçten sonra yatırıma, hizmete, tanıtıma yön vermekte. Eğitime inanmak ise eğitimli olmanın en önemli temellerinden biridir. Bu da gönlüde vatan ve bayrak sevdası taşıyanların bu alandaki yatırımlarına hız verir. İşte okumak, adam olmak kadar adam kalmakta önemlidir. Eğer eğitiminizi sağlam temeller üzerine oturtursanız sizlerde hayatın her alanında birer eğitmen olabilirsiniz.

Anadolu’nun manevi fatihlerinden Şehit Ebu-l Hasan Harakani’nin diyarı Kars’ta da kendini eğitim yatırımlarına adayanlar yetişmekte. Bunlardan biri de Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’dır. Yıldırım ailesinden gelen bu gelenek nesilden nesile aktarılmakta ve her görev alan bir Yıldırım ailesi eğitim alanındaki yatırımlarını sürdürmekteler. Hem ülke ekonomisine artı değer katarak hem de aldığı eğitimi yatırımlarıyla istihdama dönüştürerek vatanına, toprağına, bayrağına olan sevdasını yaymaktalar.

Kafkas Haber Ajansı (KHA) ailesi olarak, “Bu dünyada önemli olan geride bir eser bırakmaktır. Bu eser ki gelecek nesillerin eğitimine yön verecek bir eser ise işte o zaman eser eserdir.” diyor ve Erdoğan Yıldırım'a ve babası Cemil Yıldırım'a eğitime vermiş oldukları destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.