KARS Düzenleme Tarihi : 13 Ekim 2020 22:14 Haber Girişi : 13 Ekim 2020 22:16

Yıldırım’dan Aydoğan’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Yıldırım’dan Aydoğan’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti
Yıldırım’dan Aydoğan’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Yıldırım’dan Aydoğan’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Yıldırım’dan Aydoğan’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ardahan Iğdır Federasyonu (KAI-FED) Genel Başkanı işadamı ve siyasetçi, Dr. Erdoğan Yıldırım, AK Parti Yenimahalle ilçe başkanını ziyaret etti.

Başkan Abdulkadir Aydoğan’ı makamında ziyaret eden, KAI-FED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler. Genel Başkan Yıldırım, Anadolu’nun manevi fatihi Şehit Ebu’l Hasan Harakani Hazretlerinin dillerden dillere, gönüllerden gönüllere hitap eden sözünün yazılı olduğu tablo hediye etti.

Yenimahalle semtinde ikamet eden Kars, Ardahan ve Iğdırlılar ile istişare toplantısının da yapıldığı ziyarette istişarenin önemi, başarılı olmanın sırları ve yolları, çalışma stratejileri gibi konular üzerinde duruldu.

Genel Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım, “Biz KAI-FED yönetim kurulu üyelerimizle Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerimizle birlikte olmanın, fikir alışverişinde bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. KAI-FED olarak her zaman sizlerin yanındayız. Üzerimize düşen her konuda göreve hazırız.” dedi.

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Abdulkadir Aydoğan da, “Kars Ardahan Iğdır Federasyonu genel başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Biz buraya oturmaya gelmedik. Biz buraya Allah’ın izniyle bir başarı göstererek Yenimahalle’de en üst düzeyde üye sayısını arttırmak, halka hizmet, vatandaşın istek ve dileklerini yerine getirmek için geldik. Ayrıca, halkın emrinde olmak için geldik. Bizleri bu göreve layık gören başta genel başkanımız ve başkomutan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, genel başkan yardımcımız Erkan Kandemir, il başkanımız Hakan han Özcan’a saygılarımı arz ediyorum. Görüyorsunuz ki, kaç gündür yoğun bir şekilde ziyaretler var. Yoğun tempo içerisindeyiz. Daha önce de bizlerde küskünlüğü olan Ak Parti’mize kırgınlığı olan tüm hemşehrilerimizin hepsi tek tek gelerek bizleri ziyaret ediyor.  Elhamdülillah çok iyi gidiyoruz. Allah’ın izniyle bundan sonra da en üst basamaklarda olmaya çalışacağız. Sizlerin ve sizin gibi birçok federasyon, dernek ve vakıfların bizlere destek olması ayrıca bizim için bir gururdur, bizleri memnun ediyor.” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra KAI-FED Genel Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi genel başkan vekili Yener Acay, Serhat Haber Medya Grubu Yeni Türkiye’m Gazetesi yönetim kurulu başkanı Seyfettin Düzçay ziyret anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.