GÜNCEL Haber Girişi : 11 Kasım 2021 10:09

Yıldırım’ın Selim ziyareti

Yıldırım’ın Selim ziyareti
Yıldırım’ın Selim ziyareti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yıldırım’ın Selim ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Aşkın Yıldırım, Selim İlçesinde Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya geldi . Talep ve sorunları dinleyip not alan Yıldırım, elimden gelen desteği vereceğinin sözünü verdi. Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Yıldırım'a Selim esnafı işlerin durgunluğundan yana sıkıntılarının olduğunu dile getirdiler.  

Yıldırım, “Selim İlçesine gerek kültürel ve sosyal yönden gerekse ekonomik yönden rahatlık ve ciddi katkı sağlayacak Meslek Yüksek Okulunun mutlaka açılması için yetkililerin harekete geçip gereken neyse yapmalıdır” dedi. 

Yıldırım, “Üniversiteler toplumun kimliğini şekillendiren kültürel dinamiklerin altyapısını oluşturan önemli kurumların başında gelir. Selim İlçemizde Meslek yüksek Okulunun açılması öğrencilerin okudukları süre boyunca yapacağı harcamalar İlçe ekonomisinin kalkınmasında ve piyasanın canlanmasında önemli bir rol oynayacaktır. Selim İlçemize Meslek yüksek okulunun bugüne kadar yapılmaması nasıl yanlış ise  yarın açılması için harekete geçilmemesi  de  o kadar yanlış olacaktır” diye konuştu.

Selim Ziraat Odası Başkanı ile de görüşen Yıldırım, muhtarlarla bir araya geldi. Çarşı Mahallesi, Söğütlü, Karahamza, Oluklu, Akpınar, Bayburt, Eskigeçit, Kırkpınar, Belliahmet, Darboğaz, Yenice, Cavlak, Çıplaklı, Yassıca muhtarları Yasin Aşkın Yıldırım'a Özellikle Selim İlçemize büyük katkısı olacak Meslek Yüksekokulunun açılması için göstermiş olduğunuz çaba ve hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz” dediler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.