KARS Haber Girişi : 06 Aralık 2021 23:55

Yıldırım, Kağızman’da muhtarlarla buluştu

Yıldırım, Kağızman’da muhtarlarla buluştu
Yıldırım, Kağızman’da muhtarlarla buluştu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yıldırım, Kağızman’da muhtarlarla buluştu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Aşkın Yıldırım'a Kağızman İlçesinde muhtarlardan yoğun ilgi. 

Kağızman’da esnaf ziyaretlerinde bulunan yıldırım İlçe ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yıldırım'a ilçe ve köylerde sosyal, kültürel ve eğitim amaçlı vermiş olduğu katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Yıldırım, “Halkımızın tercihi ve seçimiyle iş başına gelmiş muhtar kardeşlerimiz son derece önemli bir hizmette bulunmaktadırlar. Birlikte el ele vererek imkanlarım doğrultusunda halka yapılan her hizmet de yanınızda olacağım” dedi.

İşlerin durgunluğunu dile getiren esnaflar Yıldırım’a istihdamın geliştirilmesi ve işsizliğin önlenmesi için çalışma başlatılması gerektiğini ilettiler.

Yıldırım, “Öncelikle İlçe ekonomisine katkı sağlayacak birçok açıdan iklim  koşulları ve İlçemizde bulunan çermik sularından faydalanılarak seracılığın kış ve yaz aylarında sürdürülebileceğini bu konuda seracılığın teşvik edilmesi gerek. Ayrıca Iğdır İlimizin meyve potansiyeli değerlendirilerek  meyve bakımından verimli topraklara sahip olan Kağızman İlçemizde meyve suyu fabrikasının bulunmaması, yeraltı kaynaklarının kullanılmaması yöre ve ilçemiz için ciddi bir kayıp olduğunu” dile getirdi.

Şahindere, Yukarı Kümbet, Yukarı Dere, Aşağı Dere, Aşağı Kümbet, Haznedar ,Bayam , Zuvar mahallesi, Camuşlu, Karaboncuk, Akören, Yellikıran, Kötek, Paslı, Tunçkaya, Değirmendere, Çukurayva, Karabağ, Yolkorur, Taşburun, Altungedik, Çayarası,Yukarıkaragüney, Çengilli, Çiçekli, Karakuş, Sağbaş, Dibekkaya, Yağlıca, Tomruktaş, Ortaköy,Çilehane, Çeperli, Taş bilek, Kuloğlu köy muhtarları Yasin Aşkın Yıldırım'a teşekkür ettiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.