KARS Düzenleme Tarihi : 10 Aralık 2020 22:17 Haber Girişi : 10 Aralık 2020 22:17

Yücel Artantaş: Azerbaycan’ın Gurur Günü Kutlu Olsun

Yücel Artantaş: Azerbaycan’ın Gurur Günü Kutlu Olsun
Yücel Artantaş: Azerbaycan’ın Gurur Günü Kutlu Olsun KAFKAS HABER AJANSI

Yücel Artantaş: Azerbaycan’ın Gurur Günü Kutlu Olsun

KAFKAS HABER AJANSI

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Onursal Genel başkanı Yücel Artantaş,”Azerbaycan’da yapılan Karabağ zafer günü kutlaması bizleri gururlandırmıştır. Bize bu gururu yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev ve kahraman Azerbaycan ordusuna teşekkür ediyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi

Karabağ’ın Ermenilerden temizlenmesinin büyük bir zafer olduğunu vurgulayan Artantaş,”Bugün Azerbaycan’da tarihi günler yaşanıyor. Bu tarihi günleri yaşatan Azerbaycan devletine minnettarız. Bu zaferde Azerbaycan ve Türkiye’nin kardeşliği büyük rol oynamıştır. Artık Türkler olarak başımız dik olarak her yerde Karabağ zaferini kutlayacağız .”Şeklinde konuştu.

Ermenileri akıllı davranmaya çağıran Artantaş,”Ermeniler artık diasporanın etkisinden kurtularak komşularıyla iyi ilişkiler kurmalıdır. Ekonomik olarak rahat yaşamak istiyorlarsa Azerbaycan ve Türkiye ile iyi ilişkiler kurmalı işgalci tutumlarından sözde soykırım yalanlarından vaz geçmelidirler. Bu bir şanstır bunu iyi değerlendirmelidirler.”dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.