KARS Düzenleme Tarihi : 05 Ekim 2020 22:14 Haber Girişi : 05 Ekim 2020 22:15

Yüz yüze eğitimin kapsamı genişliyor

Yüz yüze eğitimin kapsamı genişliyor
Yüz yüze eğitimin kapsamı genişliyor KAFKAS HABER AJANSI 

Yüz yüze eğitimin kapsamı genişliyor

KAFKAS HABER AJANSI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

- Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletiyoruz. İlkokul ikinci üçüncü ve dördüncü sınıflarda yüz yüze eğitime belirlenen kurallar çerçevesinde geçilecek. Ortaokul 8 ve lise 12’inci sınıflarda yine belirlenenle kuralarla çerçevesinde yüz yüze eğitime geçilecek. 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz bir süreci başlattık önümüzdeki haftadan itibaren bu tabletleri MEB olarak dağıtmaya başlıyoruz. 

- Ekonomik saldırıların doğrudan veya dolaylı etkileri yüzünden sıkıntıya düşen vatandaşımızın derdi bizim de derdimizdir. Bu fedakarlıkların hiçbiri boşa gitmiyor. Türkiye terörle mücadelede tarihinin en başarılı dönemini yaşıyor. Çevremizdeki kuşatmanın zincirlerini birer birer kırıyoruz.

- Azerbaycan Ermenistan’ın saldırılarına cevap vermek ve Karabağ’ı işgalden kurtarmak için hızla harekete geçti. Şu ana kadar Karabağ’daki pek çok yerleşim birimi işgalden kurtarıldı. Türkiye bu kanlı haksız hukuksuz oyunu bozmak için elindeki bütün imkanları kullanmaya kararlıdır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.