GÜNCEL Haber Girişi : 15 Mart 2018 11:19

Ziraat Odalarından Bakan Arslan’a teşekkür

Ziraat Odalarından Bakan Arslan’a teşekkür
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Maskan, Kars Ziraat Odasının Koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmasında, UHD Bakanı Ahmet Arslan’a Kars Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamına alınmaması ve satılmasının önün

Ziraat Odalarından Bakan Arslan’a teşekkür

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Maskan, Kars Ziraat Odasının Koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmasında, UHD Bakanı Ahmet Arslan’a Kars Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamına alınmaması ve satılmasının önüne geçilmesi konusunda verdiği katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kars Ziraat Odası’nda düzenlenen Koordinasyon Toplantısına TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Maskan’ın yanında; Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, Akyaka Ziraat Odası Başkanı İhsan Tazegül, Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök, Selim Ziraat Odası Başkanı Ahmet Yıldırım, Kağızman Ziraat Odası Başkanı Casim Kızıltaş katıldı.

TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Maskan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a, Kars Şeker Fabrikasının kapatılmaması noktasında verdiği desteklerden dolayı yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“Son günlerde basında biliyorsunuz şeker fabrikalarının satışıyla ilgili Türkiye’de sıkıntı yaşanmaktadır. Elbette ki biz TZOB olarak Şeker Fabrikalarının satışına karşıyız. Şeker fabrikaları satılırsa çiftçimiz gerçekten mağdur olacaktır. Çiftçimizin mağduriyet yaşamaması için biz bu fabrikaların satışına karşıyız. Şeker fabrikaları olduğu zaman çiftçi daha güvenli şekilde ekimini yapıyor. pancarını yetiştiriyor. Satacağı yer belli, satacağı kapı belli. Şimdi tüccarın eline düştüğü zaman, özelleştiği zaman gerçekten bu sıkıntılar had safhaya çıkacaktır. Bu yüzden çiftçimizin mağdur olmaması için, bizlerde Ankara’dan buraya kadar çiftçilerimizi temsil ettiğimiz için çiftçilerimizin hiçbir zaman mağdur olmasını istemeyiz. Her zaman çiftçimizin yanındayız. Bu zor günlerinde de yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah yetkililer bu sesimize kulak verirler ve satış kararı alınan fabrikaların satışları da iptal edilir. Şu anda satış gündeminde olmayan fabrikaların da satışının önüne geçilmiş olur. Düşüncesiyle herkese saygılar sunuyorum. Toplantımızın da hayırlara vesile olmasını diliyor ve tüm odalarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.