KARS Haber Girişi : 11 Mayıs 2021 01:37

Hayrat Yardım Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

Hayrat Yardım Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor
Hayrat Yardım Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Hayrat Yardım Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Hayrat İnsani Yardım Derneği, Savaş, kuraklık, ekonomik kriz gibi sebeplerden muzdarip durumda olan coğrafyalarda, pandeminin getirdiği mali daralmayla birlikte birçok insanın hayatı daha da zor bir hal aldı.

Geçen Ramazan 34 ayrı ülkede 40 bin kumanya, 186 bin iftarlık ve 11.440 bayramlık dağıtımı gerçekleştiren Hayrat Yardım, bu yıl da faaliyetlerine başta Türkiye olmak üzere 32 farklı ülkede hız kesmeden devam ediyor.

Bir sofrada kardeşine sloganıyla iftar sofraları, Ramazan kumanyası ile muhtaçlara ulaşalım sloganı ile gıda kolisi,  Fitreleriniz 32 ülkede kardeşliğe köprü olsun sloganı ile dul ve yetimlere, Bayram sabahlarının hayali: Bayramlık sloganı ile çocuklara yönelik başlatılan çalışmalar ramazan boyunca yapılan yardımlar sevinç oldu, mutluluk oldu, huzur oldu, bereket oldu.

Hayrat Yardım derneğince yurt dışında olduğu gibi yurt içinde de yüzbinlerce koliyi milyonlarca muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine ramazanın bereketi ile ulaştırmaya devam ediyor.

Hayrat yardım derneği Kars koordinatörlüğü de ramazan süresince belirlenen 270 aileye gıda kolisi dağıtımları ve çocuklara bayram harçlığı dağıtılarak yüzler güldürmeye devam ediyor.

8.Bölge koordinatörü muammer kakça, köy köy mahalle mahalle hayrat yardım gönüllü ekiplerince belirlenen muhtaçlara emanet olan yardımlar ulaştırılmaya arefe gününe kadar devam edeceğiz.

Kakça, Bölge koordinatörlüğü Iğdır, Erzurum, Ardahan ve Göle ye kadar gıda kolisi yardımları ulaştırılarak muhtaç insanların mahsun gönüllerine neşe serpmeye çalıştık.

Hayrat Yardım Kars temsilcisi Bülent EĞER, hayrat yardım genç ekiplerimizle bu zorlu süreçte ihtiyaç sahibi durumuna düşen çalışamayan kişileri de belirleyerek onlara gıda kolisi ulaştırdık.

Eğer bu süreçte yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen bağış severlere ve ali cenap milletimize, Hayrat Vakfı Kars temsilcisi Hüsnü Çelik’e, Genç Hayrat Temsilcisi Emin Doğan’a genç gönüllülerimiz Fatih Dağhan’a ve Muhammed Erkam’a teşekkür ederiz.

Bölge Koordinatörü KAKÇA, Ramazanın son günlerine girdiğimiz şu günlerde https://hayratyardim.org/ sitesini ziyaret ederek eğer hala zekât, sadaka, fitrelerinizi vermediyseniz gönül coğrafyalarına veya muhtaçlara ulaştırılmak üzere bağışta bulunabilir veya bizimle irtibata geçerek makbuz karşılığı bağışta bulunabilirsiniz.” Dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.