GÜNCEL Haber Girişi : 13 Şubat 2019 20:18

İŞKUR Müdürü Yusuf Bulut, Burulday’ı Ziyaret Etti

İŞKUR Müdürü Yusuf Bulut, Burulday’ı Ziyaret Etti
Kars Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) Müdürü Yusuf Bulut, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Adem Burulday’ı ziyaret ederek İŞKUR’un hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

�ŞKUR Müdürü Yusuf Bulut, Burulday’ı Ziyaret Etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) Müdürü Yusuf Bulut, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Adem Burulday’ı ziyaret ederek İŞKUR’un hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

İŞKUR hizmet ve teşviklerinin özellikle odaya kayıtlı üyelerin faydasına olduğunun altını çizen Yusuf Bulut, hizmet ve teşviklerden yararlanılması konusunda oda üyelerini İŞKUR’a davet etti.

Bu kapsamda bilgilendirme amacı ile başvuru yapan firma temsilcilerine iş ve meslek danışmanlarınca her türlü destek ve yardımların sağlanacağını, ayrıca İŞKUR web sitesinden de destek ve hizmetlere ulaşılabileceğini söyleyen Bulut “İŞKUR istihdamın yaygınlaştırılması, iyileştirilmesi ve korunması amacı ile görev yapan ve en temel amacı işsizliği önlemek olan bir kuruluştur. Son zamanlarda pek çok personel bulma ve yerleştirmede etkin rol alan İŞKUR binlerce kişiye iş olanağı sunmuştur. Ayrıca nitelikli elaman yetiştirilmesi konusunda da en temel kuruluşlardan birisidir. Bundan dolayı İŞKUR hizmetlerinden faydalanmak tüm mükelleflerin en temel hakkıdır.” dedi.

Yusuf Bulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kars ESOB Başkanı Adem Burulday “İŞKUR ile uyum içinde çalışma sağlamak Odaların olmaz olmazıdır. İŞKUR’un üyelerimize sunduğu destek ve hizmetler göz ardı edilemez. Bundan dolayı İŞKUR müdürümüz Sayın Yusuf BULUT’a Odamıza ve üyelerimize sağlamış olduğu katkı ve desteklerden ötürü şükranlarımı sunmak istiyorum” diye konuştu.

İŞKUR’un destek ve hizmetlerinin yer aldığı bilgi notu kitapçığını Başkan Burulday’a takdim eden Bulut, İŞKUR güncel destek ve Projelerini de anlatı.

Buna göre;

KARS ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRÜLÜĞÜ KURUM HİZMETLERİ BİLGİ NOTU

İşbaşı Eğitim Programı (İEP)

İşverenlerimizin ihtiyaç duyduğu deneyimli ve nitelikli işgücü açığını gidermek, insan kaynakları havuzuna nitelikli işgücü sağlamak amacıyla, Kurumumuzca (İŞKUR) yürütülen “İşbaşı Eğitim Programlarıyla” hem iş arayan vatandaşlarımıza mesleki tecrübe kazandırılmakta hem de işverenlerimize büyük bir destek sağlanmaktadır.

Bu kapsamda;

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.