KARS Düzenleme Tarihi : 14 Ekim 2020 22:53 Haber Girişi : 14 Ekim 2020 22:54

Kars’ta İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı

Kars’ta İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı
Kars’ta İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars’ta İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı

Kars’ta İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi / Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün başkanlığında İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

Toplantıda; Kovid-19 salgını, proje üretilmesi, engellilerin kamu kurumlarına erişebilirliği, tasarruf tedbirleri, Sıfır Atık vb konular istişare edildi.

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz yaptığı değerlendirmede; vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu, kamu kurumlarında Kovid-19 salgını tedbirlerinin titizlikle uygulanması, temizlik ve HES kodu uygulamasının takibine özen gösterilmesini istedi.

Öksüz:” Sıfır Atık Projesi, ülkemiz için çok önemli bir projedir.  Kurumlarımızda tasarruf tedbirlerine azami dikkat göstermemiz ve atıkları geri dönüşümde değerlendirmemiz büyük önem arz ediyor.” dedi.

Öksüz ayrıca, “Bizler vatandaşımıza hizmet için varız. Vatandaşlarımızın başvurularını mağduriyete mahal vermeden, ilgili mevzuat çerçevesinde, ivedi bir şekilde değerlendirmemiz ve çözüm üretmemiz gerekiyor. İlimizin iklim şartları göz önüne alınarak, inşaat projeleri başta olmak üzere, ön hazırlıkların kış döneminde yapılması ve inşaat sezonunda yapımına başlanmasına özen göstermemiz gerekiyor” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.