SİNEMA Haber Girişi : 08 Aralık 2017 13:23

Yaşar Yılmaz, Neşe Film Yapım Şirketi Kurdu

Yaşar Yılmaz, Neşe Film Yapım Şirketi Kurdu
Kars’ta bir zamanları yerel ve ulusal basında haber muhabirliği yapan gazeteci Yaşar Yılmaz, gittiği İstanbul’da dizi ve sinema oyuncusu oldu.

Yaşar Yılmaz, Neşe Film Yapım Şirketi Kurdu

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ta bir zamanları yerel ve ulusal basında haber muhabirliği yapan gazeteci Yaşar Yılmaz, gittiği İstanbul’da dizi ve sinema oyuncusu oldu. Şöhret basamaklarını bir bir tırmanan Yılmaz, İstanbul Fatihte iş arkadaşı Neşe Gedik ile “Neşe Filim Yapım Şirketi” kurdu. Ünlü sinema ve dizi filim yönetmeni Ömer Korkmaz ile bir masaya oturarak antlaşma imzaladı. Ellerinde çok filim projesi olduklarını vurgulayan Neşe Filim Yapım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz, KHA’ya yaptığı basın açıklamasında şöyle dedi: “Ben ve İş arkadaşım Neşe Gedik hanım efendiyle birlikte sayın ünlü sinema ve dizi filim yönetmeni sayın Ömer Korkmaz beyi de renklerimize bağlayarak anlaşma yaptık. Bizler yönetmenimiz Ömer Korkmaz beyle çok projede yer alacağız. Cenabı Allah’ım her şeyin hayırlısı neyse onu nasip eylesin”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.