KARS Haber Girişi : 18 Mart 2020 21:56

Akyaka Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları

Akyaka Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Akyaka Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları
Akyaka Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları

Akyaka Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Akyaka Belediyesi tarafından, ilçenin dört bir yanında temizlik çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Ergüder Toptaş,”Tüm kurum kuruluşlar, işyerleri, toplu taşıma araçlarının tümü dezenfekte edildi.” dedi.

İlçede başlatılan dezenfekte çalışmalırında; ATM’ler, kaldırımlar, belediye birimleri, kurum binaları tek tek temizlendi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ergüder Toptaş, koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlerin başında koruma ve korunmanın geldiğini belirterek, “Bu doğrultuda ilçe genelinde adeta seferberlik ilan etmiş durumdayız. Ekiplerimiz ilçenin dört bir yanında gün boyu aralıksız bir şekilde dezenfeksiyon çalışması yapıyor” dedi. Başkan Toptaş,  halkın kullanımında olan alanların ilaçlanarak koronavirüse karşı bir koruma kalkanı oluşturulduğunu belirtti ve “Bilindiği üzere koronavirüsün dolaşımı noktasında en büyük riski ulaşım hizmetleri teşkil ediyor. Biz de bu manada tedbirlerimizi maksimum düzeye çıkartmış bulunuyoruz. Süreci inşallah birlikte atlatacak ve tedbirlerimizi kesinlikle elden bırakmayacağız.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.