SİYASET Haber Girişi : 03 Aralık 2023 08:30

Altok Boy AK Parti İstanbul Üsküdar Belediye Meclis Üyesi A. Adayı

Altok Boy AK Parti İstanbul Üsküdar Belediye Meclis Üyesi A. Adayı
Altok Boy AK Parti İstanbul Üsküdar Belediye Meclis Üyesi A. Adayı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Altok Boy AK Parti İstanbul Üsküdar Belediye Meclis Üyesi A. Adayı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kars İl Başkanı İşadamı Altok Boy, AK Parti’den İstanbul Üsküdar Belediye Meclis Üyesi A. Adayı oldu.

Girdiği her sektörde büyük bayarılar elde eden, ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan saygın işadamı Altok Boy, memleketi Kars’a da yatırım yaparak bölge insanına faydalı olmayı amaçladı. Arpaçay ilçesine de ağır sanayi iş kolunu getirerek PERFORE34 Metal Delikli Sac Lazer Kesim, Ağır Çelik Kondüksüyon Musaoğulları Metal Sac Üretim Sanayi’ni devreye soktu. TÜKBİAD Kars İl Başkanlığı’nı da yürüten Altok Boy, birçok sektörde öncü olmanın farkıllığını da gösterdi.

Yürekli olduğu kadar girişimci, cesur olduğu kadar gözü pek, paylaşımcı, katılımcı özellikleriyle de iş alanına getirdiği solukla yoluna devam ediyor.

“Yanlışın karşısında doğrunun yanında olmak için” adayım diyen Altok Boy, “Bu ülkenin bir vatandaşı olarak 25 yıllık ticari faliyetimizde olduğu gibi ülkesini en çok seven ülkesi için üreten, milleti için yetiştiren, devletine katkı sağlayanlardan olduk. Gece-gündüz var olmak, faydalı olmak ümitleriyle çalışan, tüm yatırımlarını devlet-millet, vatan aşkıyla yapan, ülkemizin varlığı, birliği ve dirliği için verginin kutsallığını bilip, her işletmemiz için vergi verip mutlu olanlardan olduk. ‘Ben değil, benimseyen’, ‘Benim değil, bizim’ diyenlerden olduk. Yıllar önce köyünden göç edip, metrepol şehirlere gelip, ahlak, edep, terbiye ve saygımızla kültürümüzü temsil etmenin mutluluğunu ve huzuru içinde yaşayıp yaşatmak için çabaladık.

Ak parti Üsküdar belediyesi meclis üyesi aday adayı olarak ‘Halka hizmet, Hak’ka hizmettir’ düşüncesinde olan bir kardeşiniz olarak ‘bende varım’ diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Tüm dost ve arkadaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

ALTOK BOY KİMDİR?

1977 yılında Kars Arpaçay ilçesinde doğdum. İlk, orta ve liseyi Arpaçay’da tamamladım.

1997 yılında İzmir’de ticarete atıldım, 2000 yılında istanbul’da GÜRLER AVM kurarak ticaretime devam ettim. 2002 yılında Yaşam Sağlık Hizmetleri ve AYAZ MEDİKAL YÜKSEL TURİZM işletmelerinii açtım.

YK GROUP reklam organizasyonu firmasını da kurarak işletmelerine her geçen yıl yenilerini ekledim.

Devletimize ve milletimize katkıda bulunmak, sivil toplumlarla bağlantılarımızı güçlü tutmak ve maneviyatımıza değer vermek amacıyla Umut Vakfı’nda kurucu genel başkanlığı,

Kars Federasyon Başkanlığı yönetimi, Üsküdar Kars-Ardahan-Iğdır Dernek üyeliği, Üsküdar Rizeliler üyeliği, Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü üyeliği, Pendik Kars-Ardahan-Iğdır Dernek başkan yardımcısı,

TÜMKİAD Kars İl başkanlığı, TÜMKİAD İstanbul genel merkez kurucu üyesi,

İstanbul Ticaret Odası 57. komite meclis üyesi,

Marmara Uluslararası Müteahhit ve İşinsanları Sanayiciler Derneği başkanı,

Akdeniz İşinsanları Derneği yönetim kurulu üyesi,

Doğu Anadolu Tarım Organik Tarım ( TARIMKON ) bölge sorumlusu,

Terekeme Karapapağ Derneği Gürcistan sorumlusu,

Kahramanmaraş Ashab-ı Keyf gönüllü elçileri,

İstanbul Gönüllüleri temsilcisi,

Birçok ilçe derneği ve federasyon yönetim kurulu üyeliği,

Aktif olarak devam eden fuarteyimlerin 81 ilinde bulunan ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize “Bir Umut Işık” adı altında ATV, Flash Tv, Medya Tv ve Rumeli Tv gibi televizyon kanallarında her noktada din, dil irk ayrımı yapmaksızın tekerlekli sandalye koltuğu, değnek, yürüteç soğuk yatak gibi hizmetler sağladık.

Birlik, beraberlik, kardeşlik duygusuyla Türk toplumunun örf adetlerine yakışır şekilde hizmete devam etmekteyiz.

Ağır sanayi sektöründe PERFORE34 Metal Delikli Sac Lazer Kesim, Ağır Çelik Kondüksüyon Musaoğulları Metal Sac Üretim Sanayi,

ARPAÇAYLI NAKLİYAT Taşımacılık ve Boylar Dinlenme Tesisi,

Musaoğulları Tarım ve Hayvancılık olarak ürünleriniz için umutla üretim ve üretime devamlılığı temsil etme gururunu yaşamanın hazzıyla “vergi kutsaldır” yöntemiyle ve üretime ağır yatırımlar yaparak İstanbul, Kars ve Gürcistan’da faaliyetlerimize ve üretimlerimize devam etmekteyiz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.