KARS Haber Girişi : 08 Mayıs 2021 21:31

Arpaçay Göldalı Köyünde Uzaktan Eğitime Erişim Kesildi

Arpaçay Göldalı Köyünde Uzaktan Eğitime Erişim Kesildi
Arpaçay Göldalı Köyünde Uzaktan Eğitime Erişim Kesildi KAFKAS HABER AJANSI / BURHAN GÖRKEN

Arpaçay Göldalı Köyünde Uzaktan Eğitime Erişim Kesildi

KAFKAS HABER AJANSI / BURHAN GÖRKEN

Arpaçay Göldalı Köyünde İnternet hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle 20 gündür internet kesildi.  Tarla ekimi sırasında hatlarda meydana gelen arıza nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrenciler mağdur oldu.

Köylüler internet hattında meydana gelen arıza nedeniyle çocuklarının uzaktan eğitime erişim sağlayamadıklarını ve derslerinden geri kaldıklarını söylüyorlar.

Köyde ikamet eden Emekli öğretmen Medet Karakaya, Kazım Görkan ve diğer köylüler çocukların eğitimlerinden geri kalmaması için Türk Telekom ve Cimer’e başvuru yaptıklarını ancak en erken 15 Mayıs’ta arıza ile ilgili çalışma yapılabileceğini söylüyorlar.

Mağdur olan öğrenciler bayram sonrası yapılacak olan yüz yüze sınavlarda derslerden geri kaldıkları için olumsuz etkilenecekler. Covid nedeniyle okullarına gidemeyen köydeki evlerinden derslerine uzaktan eğitim ile devam eden Üniversite, lise, ortaokul ve ilköğretim okulu öğrencileri bu durumun biran önce düzeltilmesini bekliyor.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BURHAN GÖRKEN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.