KARS Haber Girişi : 19 Mayıs 2020 23:30

Arslan ve Kılıç’ın 19 Mayıs Mesajı

Arslan ve Kılıç’ın 19 Mayıs Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Arslan ve Kılıç’ın 19 Mayıs Mesajı

Arslan ve Kılıç’ın 19 Mayıs Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladılar.

Milli Mücadele’nin başladığı tarih olan 19 Mayıs 1919, şanlı tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Kurtuluş Savaşının başladığı bu tarihte, milletimiz bir kahramanlık destanı yazarak makûs talihini tersine çevirmeyi başarmıştır. Esareti asla kabul etmeyeceğini haykıran milletimiz, vatan topraklarının ilelebet işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Şanlı tarihimiz kahraman milletimizin müstesna destanlarıyla doludur. Bu destanlar milletimizin sahip olduğu ruh ve şuurdan doğmuştur. Birlik ve beraberlik içinde en zorlu şartlarda en büyük hadiselerin üstesinden gelmesini bilmiş bir milletiz.

Bu gün kahramanlıklarıyla iftihar ettiğimiz şanlı ecdadımızın nice emek, nice zahmetlerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, bizlere, özellikle yüreği vatan ve millet sevgisiyle çarpan geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize emanettir. Bu emanet ilelebed yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, cumhuriyetin kurucusu olan bütün kahramanlarımızı, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Aziz milletimizin ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor ve tüm milletimize selam sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.