EKONOMİ Haber Girişi : 26 Ekim 2022 22:49

Arslan ve Kılıç, Sınır Ticaretini Ticaret Bakanıyla Görüştü

Arslan ve Kılıç, Sınır Ticaretini Ticaret Bakanıyla Görüştü
Arslan ve Kılıç, Sınır Ticaretini Ticaret Bakanıyla Görüştü KAFKAS HABER AJANSI

Arslan ve Kılıç, Sınır Ticaretini Ticaret Bakanıyla Görüştü

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, bölgemizdeki uluslararası kapıların açılması süreciyle ilgili olarak Ticaret Bakanı Mehmet Muş’la görüşüp istişarede bulunduklarını bildirdiler. 

Yaptıkları istişarede Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un kendileriyle aynı görüşte ve gayrette olduğunu görmüş olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Arslan ve Kılıç, “Sayın Ticaret Bakanımız, Kars ve civar illerdeki sınır kapılarının açılmasıyla alakalı çalışmalar ve komşu ülkelerle görüşmeler yaptıklarını ve uygun zaman ve zeminde bu kapıların açılışlarının gerçekleştirileceğini söyledi. Milletvekilleri olarak, bölge halkının bu kapılara büyük umut bağladığını ve gelecekte refahlarının bu kapılara bağlı olduğunu düşündüklerini ifade ettik. Bu süreçlerin hızlandırılmasıyla alakalı olarak destek istedik ve Kars’a davet ettik. Yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ettik” dediler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.