GÜNCEL Haber Girişi : 13 Aralık 2022 23:26

Arslan ve Kılıç’tan Müjde

Arslan ve Kılıç’tan Müjde
Arslan ve Kılıç’tan Müjde KAFKAS HABER AJANSI

Arslan ve Kılıç’tan Müjde

KAFKAS HABER AJANSI

“KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR PROJESİ”

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi” nin Kars’ta 2. Etabını başlatacaklarının müjdesini verdiler.

Arslan ve Kılıç, “İlimizde küçükbaş hayvancılığını eski günlerine kavuşturmak ve mera hayvancılığından daha fazla faydalanmak için 2021 yılında birinci etabını başlattığımız ve 142 aileye yaklaşık 12.000 hayvan alımını gerçekleştirdiğimiz projemize gelen yoğun ilgi nedeniyle 2. Etabını başlatıyoruz” dediler.

Kars Tarım İl Müdürlüğü’nün yürüteceği projenin Ziraat Bankası Erzurum Bölge Müdürlüğü ile protokolün, Kars Valisi Türker Öksüz tarafından yapılmış olduğunu ve taleplerin toplanmaya başlanacağını bildiren Arslan ve Kılıç, Kars’lı yetiştiricilerin gelir seviyelerini ve yaşam kalitelerini yükseltmek için faizi hazine tarafından karşılanacağından faizsiz olarak sunulan bu ve benzeri projelerimize katılım sağlanmasının çok önemli olduğunu hatırlatıp bereketli olması dileğinde bulundular.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.