KARS Haber Girişi : 10 Mart 2021 22:31

Başkan Günday’ın Miraç Kandili mesajı

Başkan Günday’ın Miraç Kandili mesajı
Başkan Günday’ın Miraç Kandili mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başkan Günday’ın Miraç Kandili mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kağızman Ziraat Odası Başkanı Sülhettin Günday, mübarek miraç kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Sevgili Peygamberimizin:” Allah’ım bizim için Recep ve Şaban aylarını mübarek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır ” diye dua ettiği,  yılın manevi açıdan feyizli ve bereketli üç ayların ikincisi olan Miraç Kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İdrak ettiğimiz Miraç Kandili münasebetiyle,  geride kalan ömrümüzü nasıl değerlendirmemiz gerektiğini gözden geçirmeli, mü ‘minin manevi miracı olan namazı sürekli ve huşu içinde kılmalı, insanlık yararına faydalı ve hayırlı işler yapmalıyız. Bu geceye dua, namaz, Kur’an ve Hz. Peygamberimize salat ve selam getirerek ciddi bir ilgi ve rağbet gösterilmeliyiz. Bu mübarek ay ve gecelerin,  başta ülkemiz olmak üzere, tüm müminlerin ve insanlığın her türlü sıkıntı ve afetlerden kurtulmasına,  özellikle birlik ve kardeşlik duygusunun yerleşmesine,  bütün insanlığa barış ve huzur getirmesine vesile olması için içten dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kardeşlerimizin Miraç Kandilini tebrik eder ve daha nice Kandillere milletçe sağlık, mutluluk ve kardeşlik duygusu içerisinde eriştirmesini Rabbimizden niyaz ederim.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK