KARS Haber Girişi : 14 Nisan 2020 02:10

Dowm Sendromlu gencin polis olma hayalini Kars Emniyeti gerçekleştirdi

Dowm Sendromlu gencin polis olma hayalini Kars Emniyeti gerçekleştirdi
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Dowm Sendromlu gencin polis olma hayalini Kars Emniyeti gerçekleştirdi
Dowm Sendromlu gencin polis olma hayalini Kars Emniyeti gerçekleştirdi Dowm Sendromlu gencin polis olma hayalini Kars Emniyeti gerçekleştirdi

Dowm Sendromlu gencin polis olma hayalini Kars Emniyeti gerçekleştirdi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars'ta ikamet eden 21 yaşındaki Dowm Sendromlu Muhammet Özdemir’in polis olma hayalini, Kars Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdi.

Polisleri her gördüğünde duygulanan, hayranlığını sürekli dile getiren Muhammet Özdemir'in ailesi durumu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. 155’i arayarak çocuklarının polis olma hayalinin gerçekleştirilmesini istedi.

Haberi alır almaz harekete geçen Kars Emniyeti, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis kıyafetleriyle Muhammet Özdemir'in evine giderek sürpriz yaptı.

Kapıyı açar açmaz polisleri karşısında gören Muhammet Özdemir’in şaşkınlığı ve sevinci yüzüne yansıdı. Bir süre polisleri hayranlıkla izleyen Muhammet Özdemir’e polis kıyafeti giydirilerek hayali gerçekleştirildi. Muhammet, daha sonra ekiplerle birlikte devriyeye çıktı. Polis otosunda anons yapan Muhammet, vatandaşlara “evde kal” çağrısında bulundu. Polislerle çokça zaman geçiren Muhammet’in sevinci görülmeye değerdi.

Devriyeden sonra evine bırakılan Muhammet, mahalleli ve ailesi tarafından pasta ve alkışlarla karşılandı. Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşlar evlerinin pencerelerinden Muhammet'i alkışlayarak destekledi ve polis ekiplerine bu ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bir günlüğüne de olsa polis olmanın keyfini ve mutluluğunu doyasıya yaşayan Muhammet, polis ağabeyleriyle birlikte pastadaki mumları söndürdü.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.