GÜNCEL Haber Girişi : 06 Kasım 2023 19:00

Dr. Erdoğan Yıldırım başkan yardımcılığına seçildi

Dr. Erdoğan Yıldırım başkan yardımcılığına seçildi
Dr. Erdoğan Yıldırım başkan yardımcılığına seçildi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Erdoğan Yıldırım başkan yardımcılığına seçildi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başkent Ankara Meclisi'nin 6. Olağan Genel Kurulunda Dr Erdoğan Yıldırım başkan Yardımcılığına Seçildi

Ankaraya  büyük katkılar sağlayan Ankaranın değerlerine önem veren  Başkent Ankara Meclisi Derneği'nin 6. Olağan Genel Kurulu,dün Yenimahalle, Ankaralılar Derneği (AHİD) Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurul Toplantısına , Başkent Ankara Meclisi Derneği Başkanı Nevzat Ceylan, KAIFED  Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr Erdoğan Yıldırım,Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Başkent Ankara Meclisi Başkan Yardımcısı Nurbanu Eryüçel, Başkan Yardımcısı Murat Karasu, Başkan Vekili ve Kırşehir Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçinar, Çorum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Divan Başkanı Hilmi Yamanyaptı. Akabınden konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve Ankara bir öncek Milletvekili Nevzat Ceylan, derneğin 2022-2023 yılı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ceylan, “Derneğimiz bu dönemde Ankara'nın kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağladı.” Ankara’nın sorunlarının ve eksikliklerinin giderilmesinde de öncü rol aldıklarını belirten Ceylan, Başkent’te yapılacak ve yapılması gereken çalışmaların önemine değindi.

Protokol konuşmalarında konuşan Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da Başkent Ankara Meclisi'nin çalışmalarına destek verdiler. Divan tarafından faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, tahmini bütçe ve seçimler görüşüldü. Genel Kurul'da derneğin yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri belirlendi.

Toplantı sonunda Başkan Nevzat Ceylan tarafından KAIFED Genel Başkanı Dr Erdoğan Yıldırıma bir bilaket taktimi yapıldı. Başkent Ankara Meclisi Derneği'nin 6. Olağan Genel Kurulu'nda Divan Kurulu belirlendi. Buna göre; Divan Kurulunun Başkanlığına (AHİD) Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman seçildi.

Divan üyeliklerine ise  Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ,Adem Can, Ahmet Koç, Hayri Çağır, Kırşehir Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçinar, ve Doğa Koruma Vakfı Başkan Yardımcısı Nurbanu Eryüçel seçildi.

KAİFED GENEL BAŞKANI DR ERDOĞAN YILDIRIM, BAŞKAN YARDIMCISI SEÇİLDİ

Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Üyeleri:

YÖNETİM KURULU (ASİL)

1. Nevzat CEYLAN

2. Adem CAN

3. Ahmet KOÇ

4. Ali HACIFAZLIOĞLU

5. Ayşe Gülçin İLHAN

6. Ayşe YILDIZ

7. Cemal SERTKAYA

8. Erdoğan YILDIRIM

9. Hayri ÇAĞIR

10. Hıfzı KURUŞA

11. Hilmi GÖKÇINAR

12. Hilmi YAMAN

13. İhsan AYDEĞER

14. Muammer BOSTAN

15. Murat KANDAZOĞLU

16. Murat KARASU

17. Nazlı Pınar AYGÜNDÜZ

18. Nurbanu ERYÜCEL

19. Sonnur HAKBİLEN

20. Tahir ÇELİK

21. Uğur KIZILCA

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

Nesrin KANAR

Gültekin Çağrı KARAPINAR

Ayşegül AKYÜREK

Sevil ALTIPARMAK

Görkem BEEKMEN

Selim AVCI

Mukaddes KOŞUCU

DENETİM KURULU (ASİL)

Selahattin AYVAZ

Murat ÇATAKÇI

Nuray BAYNAZOĞLU ÇAM

DENETİM KURULU (YEDEK)

Recep TAŞ

Osman EMİR

Mehmet ESENKAR

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.