SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2023 00:39

Dr. Erdoğan Yıldırım İYİ Parti Milletvekili A. Adaylığını açıkladı

Dr. Erdoğan Yıldırım İYİ Parti Milletvekili A. Adaylığını açıkladı
Dr. Erdoğan Yıldırım İYİ Parti Milletvekili A. Adaylığını açıkladı KAFKAS HABER AJANSI

Dr. Erdoğan Yıldırım İYİ Parti Milletvekili A. Adaylığını açıkladı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım İyi Parti Ankara 2. Bölgeden Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptığını açıkladı.

İyi Parti Genel merkez Ortadoğu Politikalar Başkan yardımcısı Kars’ın sevilen sayılan iş adamı ve siyasetçi Dr. Erdoğan Yıldırım, İyi parti Ankara Milletvekilliği Aday Adaylığı için müracaatını yaptı. İyi parti İl binasın da müracaatının ardından gazetecilere açıklama yapan Dr.Erdoğan Yıldırım önümüzde ki seçimlerin Ankara'ya  ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, “Acımız büyük millet olarak kısa bir süre önce çok büyük üzüntüler yaşadık“ dedi.

Yıldırım, “Yaklaşık bir buçuk ay önce eşi benzeri olmayan iki büyük depremle sarsıldık ve ardından sel felaketi geldi. Ben bir buçuk ay önce yaşadığımız “asrın felaketinde” ve selde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifa diliyorum” diye konuştu.

“14 Mayıs seçimlerinin inşallah TBMM’de hem 3 ilimizi hem de başkentimizi temsil etmek şerefine nail olmak ve bu güzel ülkemizin bir hizmetkarı olmak için huzurunuzdayım” ifadelerini kullanan İyi parti Ankara 2. Bölge Milletvekili A. Adayı Dr.Erdoğan Yıldırım, şöyle konuştu:

“Biraz önce başvuru belgelerimi teslim ettim aday adayı olan bütün diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Her biri birbirinden değerli, ülkeyi yönetecek, sorumluluk yüklenecek ve gereğini yapacak donanıma sahiptir. Bu manada inşallah 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde Türkiye'nin her bölgesin de başarılı bir şekilde görevimizi yapacak ve Türkiye Büyük Millet Meclisine güçlü bir şekilde gireceğimize inanıyorum. Öncelikle Ankara'da hemşehri olarak yoğun bir nüfusa sahibiz, hem de yıllardır burada yaşadığım için tüm bölgeyi iyi biliyorum. Ankara'dan da inanıyorum ki büyük bir başarı elde edeceğiz. Canla başla sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gecemiz ve gündüzümüz olmayacak .Her şey güzel olacak sloganı ile 14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisin'de ülkemizin yönetimin de yer alacağıma inanıyorum. İyi Parti olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine büyük bir çoğunlukla ülkemizin yönetiminde söz hakkı bizim olacak diye düşünüyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.