KARS Haber Girişi : 25 Şubat 2021 10:52

Dr. Gökhan Perincek; Kuralları Unutmayalım!

Dr. Gökhan Perincek; Kuralları Unutmayalım!
Dr. Gökhan Perincek; Kuralları Unutmayalım! KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Gökhan Perincek; Kuralları Unutmayalım!

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Covid-19 pandemisi nedeniyle açıklama yapan Türk Toraks Derneği Kars İl temsilcisi Kars Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Gökhan Perincek, kurulların unutulmaması çağrısında bulundu.

Perincek; Covid-19 pandemisinin son dönemde Kars’ta vaka sayısında azalma görülmesinin çok mutlu ettiğini belirterek, bunun devam etmesinin önemini belirtti. Perincek, “Valiliğimiz ve il pandemi kurulunca alınan tedbirler ve bizler Kars halkı olarak kurallara uyarak yakın dönemde yine eski sağlıklı günlerimize dönebiliriz” dedi.

Perinçek, “Bu bağlamda Türk Toraks Derneği olarak salgının ilk başladığı andan itibaren hem görsel hem de yazılı basınla iş birliği içinde olup halkı bilgilendirici yazılar ve çalışmalar yaptık. Covid-19’a karşı kuralların hem daha fazla akılda kalması, hem de sıfır atık kampanyasına katkıda bulunmak amacıyla bu bez çantaları tasarladık. Dönem dönem bu tür görsel materyalleri hazırlayarak halkımıza dağıtarak kuralları hep akılda tutmayı amaçlamaktayız” diye konuştu.

Perincek ayrıca; “Sevdiklerimiz için, Karsımız için; Maske, Mesafe, Temizlik kurallarının hayatımızın bir parçası haline getirelim” çağrısında bulundu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.