GÜNCEL Haber Girişi : 14 Nisan 2023 03:51

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin iftar buluşması

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin iftar buluşması
Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin iftar buluşması KAFKAS HABER AJANSI/ BEDİR ALTUNOK

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin iftar buluşması

KAFKAS HABER AJANSI/ BEDİR ALTUNOK

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan, oda başkanları, üyeleri ve davetlileriyle Anatolia Restorantta düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Odaların tamamının başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan KESOB Başkanı Murat Bakırhan, oda olarak birlik ve beraberlik içinde hizmet verdiklerini belirterek bu birlikteliğin meyvesini her geçen gün daha da verimli şekilde aldıklarını söyledi. Kor8ona sürecinde esnafın yaşadığı sıkıntılar, asrın felaketi olan Maraş depreminde vatandaşlık sorumluluğuyla ele verilmesi gibi konulara değindi. Esnaflar tarafından 6 tır yardım malzemesinin deprem bölgesine gönderildiğini ve o zor günlerde Kars esnafının kenetlendiğini görmekten de büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Esnafların sorunlarının giderilmesi noktasında verilen çabalardan da söz eden Başkan Bakırhan, birliğin her geçen gün güçlendiğine de dikkat çekti. Önümüzdeki mübarek ramazan bayramını yaşanan deprem ve sel felaketleri nedeniyle buruk geçireceklerini vurgulayan Bakırhan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin de ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmasını iftar programına katılarak kendilerini onurlandıran herkese teşekkürlerini ileterek tamamlayan Bakırhan, tüm esnaflara hayırlı işler ve kazançlar diledi.

İftar emeğinin ardından odanın güçlenmesi noktasında emekleri olanlara plaketlerinin takdim edilmesinden sonra halk ozanları sahne olarak yöresel eserleri seslendirdiler.

İftar buluşması hatıra fotoğraflarının ektirilmesiyle son buldu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI/ BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.