GÜNCEL Haber Girişi : 29 Kasım 2023 22:18

Evren Yerdelen, Kars Belediye Başkanı A. Adayı

Evren Yerdelen, Kars Belediye Başkanı A. Adayı
Evren Yerdelen, Kars Belediye Başkanı A. Adayı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Evren Yerdelen, Kars Belediye Başkanı A. Adayı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Evren Yerdelen, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kars Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi müracaatını yaptı.

Milletvekilliği genel seçimlerinde CHP Kars Milletvekili adayı olan Evren Yerdelen, Belediye Başkanlığı aday adaylığı dilekçesini, CHP İl Başkan Yardımcısı Erdal Doğanay’a sundu. Sevenleriyle birlikte parti binasına gelen Yerdelen burada yaptığı açıklamada, kendisi gibi genç ve dinamik kadrosuyla vaatlerinin değil projelerinin bulunduğunu söyledi.

“Cumhuriyet Halk Partisi benim evim, benim yuvam” diyen Yerdelen, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bugün burada belediye başkanlığı aday adaylığı için bulunmaktayım ve bu onuru yaşamaktayım. Ben sizler gibi burada yaşayan, aynı oksijeni soluyan, aynı güneşin altında kavrulan birisi olarak bu başvuruyu yapmaktayım. Bizim her zaman söylediğimiz gibi; her yerinden tarih akan bu kadim şehrimizin hikâyesi var. Burada yaşayan insanlarımızın hikâyesi var. Burada yaşayan gençlerin umudu var. Şehrimizin üzerinden geçilmeyecek birbirinden önemli sorunları var. Benim siyasi kimliğimin olmasının yanı sıra da mühendis olmamın verdiği sorumlulukla bu sorunlara acilen el koyulacak projelerim var. Vaatlerim değil projelerim var. Yıllarca ihmal edilmiş Kars’ın bir mühendis eliyle yeniden imar edilmesi gerekmektedir. Her şey bizim elimizde her şey bizimle mümkün. Ben onlarca ülke gezdim, yüzlerce şehir gördüm. Kartpostallarda bize anlatılan şehirlerin, bize anlatılan yerlerin o hayal edilen mekânların hiç birisinin bizim şehrimize uzak olmadığını bilmenizi isterim. Bunları yaşamak o kadar zor, bunları hayata geçirmek o kadar imkânsız değildir. Bunların bilincinde olarak bu görevi üstlenmek için buraya geldim. Bildiğiniz üzere daha öncede CHP Kars Milletvekili adayı olduğum bir seçim yaşadık ve daha öncede bir sorumluluk aldık. Aynı sorumluluğu bir daha alacağız. Gencim; yine aynı sorumluluğu alacağımdan emin olabilirsiniz. Aynı kararlılıkta, azimde olacağımı bilmenizi isterim. Bu kararlılık ve azimle kazanacağımızı söylemek istiyorum. Kazanacağız mutlaka ve mutlaka kazanacağız.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.