SİYASET Haber Girişi : 29 Kasım 2023 22:31

Halil Göç CHP Kars Belediye Meclis Üyesi A. Adayı

Halil Göç CHP Kars Belediye Meclis Üyesi A. Adayı
Halil Göç CHP Kars Belediye Meclis Üyesi A. Adayı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Halil Göç CHP Kars Belediye Meclis Üyesi A. Adayı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Halil Göç, CHP’den Kars Belediye Meclis Üyesi A. Adaylığı resmi başvurusunu yaptı. Başvuru dosyasını İl Başkan Yardımcısı Erdal Doğanay’a teslim eden Halil Göç, “Biz gençliğin sorunlarının yerelde çözülmesi gerektiğine olan inancımızla bu göreve talibiz” dedi.

Halil Göç şunları söyledi:

“Saygıdeğer il başkanım ilçe başkanlarım gençlik ve kadın kolları il başkanlarım saygıdeğer CHP’liler ve en büyük destekçim ailem hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Malumunuz olduğu üzere bir seçim maratonu daha bizleri beklmektedir. Bizlerde Cumhuriyet Halk Partisinin evlatları olarak bu maratonda gençliğimizden de aldığımız enerji ile belediye meclis üyeliğine adayız.

Bu adaylık  sıradan bir adaylık değil, bu adaylık sadece Halil Göç adına yapılan bir başvuru da değildir. Öğrencinin, genç çalışanın, genç işsizin, genç esnafın ve bütün gençliğin adına yapılan bir adaylıktır.

M. Memal in “Bütün ümidim gençliktedir” diye özellikle vurguladığı gençliğin adaylığıdır. Biz gençliğin sorunlarının yerelde çözülmesi gerektiğine olan inancımızla bu göreve talibiz.

Yerel yönetimlerde adaleti sağlamak için bu göreve talibiz.

İşe gitmeden maaş alan bankamatikçi gençlere karşı emeğiyle kazanan gençlerin sesi olmaya talibiz

Tanıdığı olmadığı için mülakatlarda elenen gençlerin yerelde sesi olmaya talibiz,

Kıymetli parti ve aile büyüklerimizden edineceğimiz tecrübelerle bu sorunların üstesinden geleceğimizden hiç kimsenin endişesi olmasın.

Yağmur-çamur demeden partisinin bayrağını asan broşürünü dağıtan gençliğin bugün bunları talep ediyor olmasında emeklerin yanı sıra partiyi gençleştirmek isteyen “Gençler Olmazsa Olmaz” diyen sn. Genel başkanımıza ve il başkanımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ve şunu özellikle belirtmek isterim.

Hani bir söz vardır “taşı kuşa atan sapandır”. İşte gençliğimiz de bu partinin sapanlarıdır. Başarı kuşunu vurmak istiyorsak gençleri ve azimlerini doğru değerlendirmemiz gerektiğine inanıyorum. Buinançla bu güne kadar destekçim ve yol arkadaşım olan il başkanım sn Nevruz Ediz Yantemura ve yol, dava arkadaşlarıma emekleri için bir kez daha sonsuz şükranlarımız sunuyor, çıktığımız bu yolda rabbim bizleri utandırmasın diyorum hepiniz tekraren hoş geldiniz sağolun varolun”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.