GÜNCEL Haber Girişi : 25 Aralık 2022 00:40

İş Adamı Aydın Yıldız’a Bir Ödül Daha!

İş Adamı Aydın Yıldız’a Bir Ödül Daha!
İş Adamı Aydın Yıldız’a Bir Ödül Daha! KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş Adamı Aydın Yıldız’a Bir Ödül Daha!

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İstanbul Mavi Medyanın 22 Aralık 2022 Günü Düzenlemiş Olduğu Gold Fame Prestige Awards “Altın Şöhret Prestij Ödülleri” Töreninde Yılın Sanat, Televizyon, Medya, Müzik, Sinema ve İş Dünyasının Başarılı İsimleri Ödüllendirildi. Bu Törende Yılın En İyi ve En Çok Gayrimenkul Satan Firması Ödülüne Kars’lı İş Adamı Aydın Yıldız’ın Firması Ayn Eryıldızlar Gayrimenkul Layık Görüldü. Geçen Yılda İstanbul’a Davet Edilerek Aynı Dalda Ödül Alan Eryıldızlar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yıldız; Geçen Yıl Olduğu Gibi Bu Senede Sektördeki Başarımızın Böyle Ödüllerle Taçlandırılması Bizi Onure ve Mutlu Etti, İnşallah Çizgimizi Bozmadan Üstüne Ekleyerek Daha Nice Başarılara Ulaşırız. Bu Ödülü Bütün Eryıldızlar Gayrimenkul Ailesi, Çalışanları, Müşterileri ve Bizi Seven Herkese Armağan Ediyorum Diye Kaydetti.

Aydın Yıldız kimdir. Yildiz 1978 Kars'ın Sarıkamış ilçesi Başköy'de doğup, 1997 yılında Ankaraye yerleşti .

2000 yılında aile şirketi olan Eryıldızlar Gayrimenkul uluslararası şirketi kurarak, dünyanın birçok yerinde şubeler açtı.

Ankara Başta olmak üzere, İstanbul-Antalya ve birçok araştırma şirketlerinde  en çok gayrimenkul satışı yapan firması olarak dalında başarı ödülleri aldı

Şu an Ankara ilçeleri Pursaklar Yenimahalle Keçiören bağlum va Ovacık'ta Gayrimenkul satışını yapıyor.

Aydın Yıldız Evli ve 3 çocuk babasıdır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.