EĞİTİM Haber Girişi : 03 Ekim 2023 20:21

İşadamı Yasin Aşkın Yıldırım, üniversite öğrencilerine yardım çağrısında bulundu

İşadamı Yasin Aşkın Yıldırım, üniversite öğrencilerine yardım çağrısında bulundu
İşadamı Yasin Aşkın Yıldırım, üniversite öğrencilerine yardım çağrısında bulundu KAFKAS HABER AJANSI

İşadamı Yasin Aşkın Yıldırım, üniversite öğrencilerine yardım çağrısında bulundu

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ın önce gelen hayırseverlerinden Yasin Aşkın Yıldırım, rahmetli babası Temel Yıldırım’ın izinden gitmeye devam ediyor. Babasından kalan hayırseverlik mirasını her yıl yaşatan Yasin Aşkın Yıldırım yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte üniversite öğrencilerine desteğini sürdürüyor.

“Sende Bir Öğrenciye Kardeş Ol” kampanyasını hayata geçiren Yasin Aşkın Yıldırım, “'Bende varım diyebilen her ferde sesleniyorum. Ülkemizin aydınlık geleceği için gelin bir öğrencinin elinden de siz tutun'' dedi.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) rektör ve öğretim görevlileri ve illerdeki işadamlar, Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) “Sende Bir Öğrenciye Kardeş Ol” kampanyasına destek olma çağrısı yapan Yasin Aşkın Yıldırım, “Özellikle ülkemizdeki ekonomik sıkıntıların öğrencilerimizi çok zorlayacağını göz önünde bulundurarak. Üniversitemizde de okumaya gelen depremde mağdur olmuş ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi üniversite bünyesinde tespit ederek çalışma başlatılmalıdır” diye konuştu.

Yıldırım daha sonra şunları söyledi:

“İhtiyaç sahibi öğrencilerimize burs desteği başta olmak üzere yemek kartı kampanyasına destek vererek onlara küçükte olsa katkı sunmalıyız. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlaması münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yılda ülkenin geleceği öğrencilerimizin her konuda yanlarında olduğumu dayanışma ve yardımlaşma desteklerimizle eğitimlerini sürdürebilmeleri için elimizden gelen desteği yapmaya devam edeceğiz. Ülkenin geleceği ve yarınları insanımıza eğitim ve öğrenimlerinde katkı sağlamaya bir damla olsun destek olabiliyorsak ne mutlu bize. Sevgili öğrenciler yeni başlayan 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı 07 Ekim 2023 07:52

    Sizin gibi kars'a duyarlı üç kişi olsun kars çok daha farklı bir yer olur il ilçe ve köylere yaptığınız hizmetler için kars halkı olarak teşekkür ediyoruz.